5

Kun haluat laajentaa maailmankuvaasi, valitse teräs

SSAB:n menestys perustuu sekä nykyisten että tulevien työntekijöiden ammattitaitoon ja osaamiseen. Siksi teemme läheistä yhteistyötä opiskelijoiden, yliopistojen ja tutkimustyöryhmien kanssa niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin, jotta opiskelijat innostuisivat teknisistä aloista.

Opiskelijatapahtumat

SSAB tekee laajalti yhteistyötä opiskelijoiden ja pääasiassa teknisten alojen oppilaitosten kanssa. Suurimpien tuotantolaitostemme lähikunnissa osallistumme ura- ja työpaikkamessuille, joissa opiskelijoilla on mahdollisuus tavata SSAB:n eri tehtävissä toimivia ammattilaisia. Sen lisäksi SSAB osallistuu pienempiin opiskelijatapahtumiin. Tarkista etusivun kalenterista, missä ja milloin järjestetään seuraavat messut tai muut tapahtumat, ja seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä!

Tehdasvierailut

Ympäri vuoden sadat koululaiset ja opiskelijat opettajineen vierailevat SSAB:n tuotantolaitoksissa oppimassa uutta terästehtaan toiminnasta ja tutustumassa terästeollisuuden työpaikkoihin.

Tehdasvierailuja järjestetään toimipaikkakohtaisesti. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä kyseiseen toimipaikkaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: