Hackney Backhouse ja COR-TEN®
Hackney Backhouse ja COR-TEN®

Hackney Backhouse

Uusi koti on rakennettu rajoitetulle takapiha-alueelle suojellulla alueella Hackneyssa. Hienostuneeseen materiaalivalikoimaan kuuluvat okranväriset tiilet, eloksoidut alumiini-ikkunat ja COR-TEN®-teräs.
Arkkitehdit: Guttfield Architecture
Sijainti: Hackney, London, Yhdistynyt kuningaskunta
Valmistunut: 2018
Valokuvaaja: Will Scott
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse
COR-TEN® - Hackney Backhouse

Loputtomat mahdollisuudet

Esittele Cor-Ten-projekti

Esittele oma projektisi täällä

SSAB etsii aina mielenkiintoisia ja omaperäisiä arkkitehtuurikohteita esiteltäväksi. Ainoa ehto on se, että COR-TEN®-teräs on hankkeessa olennaisessa osassa. Toimitusryhmämme tarkistaa lähettämäsi tiedot, ja jos projektisi hyväksytään, se esitellään.
Suunnittelijan opas

Suunnitteluopas

Haluat tietenkin COR-TEN®-teräspinnan näyttävän mahdollisimman hyvältä. Kun projektissa käytetään COR-TEN®-terästä, on otettava huomioon muutamia seikkoja. Näitä yksinkertaisia sääntöjä noudattamalla arkkitehtuurisi tekee lähtemättömän vaikutuksen.
5