Suomessa valmistettu laatuteräs – Vihreä ratkaisu ankariin sääolosuhteisiin

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun SSAB:n Suomen tuotantolaitoksissa. GreenCoat®-tuotteet tarjoavat kestävässä arkkitehtuurissa laajalti käytetyn valikoiman värejä ja pinnoitteita, joiden raaka-aineena on käytetty pohjoismaista rypsiöljyä.

Värit

Valitse sopiva GreenCoat® laajasta käyttökohdevalikoimasta:

Katot

Katot

Kattojen on kestettävä kaikki luonnonoikut. Teräskatto on luonnollinen valinta vaativiin sääolosuhteisiin.
Julkisivut

Julkisivut

Rakenna näyttävät teräsjulkisivut pystysaumajärjestelmillä, profiileilla, sandwich-paneeleilla tai kaseteilla/lamelleilla.
Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät vaikuttavat osaltaan rakennuksen yleisilmeeseen. Teräksiset sadevesijärjestelmät sopivat täydellisesti kaikenlaisiin kattoihin.
Takuutarrat

GreenCoat®-takuu


– Pitkäikäisiä rakennuksia

pdf 216 Kb
GreenCoat® - Takuu Euroopassa

Kattoremontti tulossa?

Valitse GreenCoat®, Suomessa tehty teräskatto, jolla on 50 vuoden takuu
Fisksätra

GreenCoat®-teräksestä valmistetulle Sandellsandberg-rakennukselle Design S -palkinto

Thomas Sandell valitsi GreenCoat®-teräksen sen kestävyyden ja joustavuuden vuoksi. Nämä ominaisuudet mahdollistivat katon ja seinien erityisen muotoilun. Myös maalipinnoitettujen GreenCoat®-terästen kestävän kehityksen mukaisuus vaikutti suuresti valintaan.

Fisksätra Folkets Hus voitti Swedish Design Award 2020 -palkinnon ainutlaatuisesta lähestymistavastaan muotoiluun ja ulkoverhouksiin.

Kestävä kehitys: biopohjaiset pinnoitteet ja fossiilivapaa teräs

rypsiöljy

Biopohjaiset pinnoitteet pohjoismaisesta rypsiöljystä

Useimmissa GreenCoat®-tuotteissa on biopohjainen pinnoite, jossa merkittävä osa perinteisistä fossiilisista öljyistä on korvattu pohjoismaisella rypsiöljyllä.

Tämä SSAB:n ainutlaatuinen, patentoitu ratkaisu pienentää rakennusten ekologista jalanjälkeä merkittävästi – ja tekee maalipinnoitettujen GreenCoat®-terästuotteiden valikoimasta markkinoiden ympäristötietoisimman vaihtoehdon kattoihin ja julkisivuihin.
hybrit-rakennus

SSAB:n fossiilivapaa teräs saatavana vuoteen 2026 mennessä

SSAB on mukana HYBRIT-yhteishankkeessa, jonka tavoitteena on mullistaa terästeollisuus tekemällä tuotannosta fossiilivapaata vuoteen 2026 mennessä.

Lopputuloksena on maailman ensimmäinen fossiilivapaa teräksenvalmistustekniikka, jonka hiilijalanjälki on lähes olematon. Tällöin terästuotannon sivutuotteena muodostuisi vettä hiilidioksidin sijaan.

Kestävä kehitys, EPD

GreenCoat® – ympäristöseloste (EPD)

Tuotteiden elinkaarinäkökulmasta on tullut yhä tärkeämpi asia. Tästä syystä asiakirjoissa on oltava tietoa elinkaaren vaiheista, tuotteen sisällöstä ja tuotannosta sekä siitä, miten materiaalit voidaan parhaiten kierrättää tai käyttää uudelleen.

GreenCoat®-ympäristöselosteesta saat lisätietoa siitä, miten valmistamme maalipinnoitettua GreenCoat®-terästä ja huolehdimme sen elinkaaresta.
Julkisivut

Lähes rajaton määrä värejä

GreenCoat-tuotteita on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä erilaisin pintakäsittelyin. Värit on valikoitu huolellisesti nykyaikaisten rakennus- ja suunnittelutrendien mukaan.

Testattu jo 40 vuotta ankarissa sääolosuhteissa eri puolilla maailmaa

Olemme altistaneet jo yli 10 000 GreenCoat®-teräslevyä ympäri vuoden äärimmäisille ilmasto- ja sääolosuhteille, esimerkiksi suolavedelle, lumelle, jäälle, sateelle, UV-säteilylle, kosteudelle, tuulelle ja myrskyille, minkä ansiosta pystymme takaamaan tuotteidemme kestävyyden.

GreenCoat® osana palkittua arkkitehtuuria

Tutustu inspiroiviin esimerkkeihin siitä, mitä mieltä palkitut arkkitehdit ovat käyttämistään GreenCoat®-tuotteista, ja miksi he ovat valinneet tietyn GreenCoat®-värin.
Sisäkäyttö

GreenCoat FoodSafe -tuotteet

GreenCoat FoodSafe -tuotteet vastaavat teollisuuden tiukkoihin vaatimuksiin ja EU-säädöksiin, jotka koskevat suoraan tai välillisesti elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia tuotteita.  GreenCoat FoodSafe -tuotteet ovat myrkyttömiä, helposti puhdistettavia ja kestäviä maalipinnoitettuja terästuotteita, joiden käyttökohteita ovat seinät, katot, kylmiöiden ja pakastinten ovet, jäähdytetyt pinnat, laitoskeittiöt ja tuotantotilat.

Lataa esite:

pdf 574 Kb
GreenCoat FoodSafe - tuotteet Turvallisuutta ja suorituskykyä elintarviketeollisuuden tarpeisiin