Sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmä

GreenCoat RWS – ”Ensiluokkaiset sadevesijärjestelmät tarjoavat tehokkuutta ja esteettisyyttä”

Joskus vettä voi tulla taivaan täydeltä. Siksi tarvitset sadevesijärjestelmän, joka selviää rankimmistakin myrskyistä mahdollisimman vähällä huollolla ja näyttää silti upealta. GreenCoat RWS -tuotteista on saatavana useita väri- ja ulkonäkövaihtoehtoja, ja ne voidaan helposti sovittaa yhteen GreenCoat®-kattojen kanssa.

SSAB:n maalipinnoitetut GreenCoat RWS -teräkset tarjoavat estetiikkaa, ensiluokkaista laatua ja ympäristöetuja. Kaksipuolinen pinnoitejärjestelmä suojaa tuotteita molemmilta puolilta korroosiolta (RC5) ja mekaaniselta kulumiselta. Lisäksi GreenCoat RWS -tuotteet ovat erittäin joustavia ja helposti muovattavia, joten niitä voidaan muotoilla lähes miten tahansa.

GreenCoat RWS -tuotteita on saatavana eri teräslaaduissa erilaisiin sadevesijärjestelmiin – syvimmistä normaaleihin räystäskourumalleihin ja klassiseen erikoislujaan teräkseen koukuissa ja tarvikkeissa.

Uusi GreenCoat RWS Pro BT -tuotteemme on erittäin helposti muovattavissa ja kestävän kehityksen mukainen.  Siinä hyödynnetään biopohjaista teknologiaa (BT), jossa käytetään pohjoismaista rypsiöljyä. GreenCoat RWS Pro BT on saatavana kauniin mattapintaisena.

Maalipinnoitettujen, teräksisten GreenCoat®-sadevesijärjestelmien valikoima

Puolipyöreä räystäskouru

Puolipyöreä räystäskouru

Suorakulmainen räystäskouru

Suorakulmainen räystäskouru

Lue lisää:

Miksi teräksinen sadevesijärjestelmä?

Teräs on paras valinta kestäviin ja pitkäikäisiin sadevesijärjestelmiin, jotka kestävät rankimmatkin myrskyt mahdollisimman vähäisellä huollolla ja näyttävät upeilta vielä vuosikymmenten jälkeen.

Teräs on yksi niitä harvoja materiaaleja, joiden kierrätys tapahtuu 100-prosenttisesti suljetussa kierrossa. Tämä tarkoittaa sitä, että terästä voidaan käyttää tehokkaasti uudelleen ja uudelleen ilman, että sen ominaisuudet tai suorituskyky kärsisivät, ja ilman ongelmajätteitä.

Terästä on myös helppo kierrättää ja käyttää uudelleen. Sitä on helppo muovata, taivuttaa ja leikata eri tavoin. Sen lämpölaajenema on pienempi kuin muilla metalleilla, joten se ei lommahda, halkeile tai heikkene helposti. Lisäksi teräs voidaan liittää moniin muihin metalleihin, mikä antaa tilaa luovuudelle ja innovatiiviselle suunnittelulle. Kun halutaan kustannustehokkaita tuotantoratkaisuja ja omaleimaisia lopputuloksia, teräksiset sadevesijärjestelmät ovat ihanteellinen valinta. 

GreenCoat®-kumppanuusverkosto

Räätälöidyt teräksiset sadevesijärjestelmäratkaisut.

GreenCoat® – pohjoismaista laatuterästä ja biopohjaisia pinnoitteita

GreenCoat RWS Pro BT -sadevesijärjestelmät on valmistettu SSAB:n ensiluokkaisesta pohjoismaisesta laatuteräksestä. Niissä on patentoitu biopohjainen pinnoite, jossa merkittävä osa perinteisestä fossiilisesta öljystä on korvattu pohjoismaisella rypsiöljyllä.
SSAB:n ainutlaatuinen, patentoitu ratkaisu pienentää ekologista jalanjälkeä merkittävästi – ja tekee GreenCoat®-tuotevalikoimasta markkinoiden ympäristötietoisimman vaihtoehdon katto-, julkisivu- ja sadevesijärjestelmiin.
GreenCoat®-tuotteet ovat täysin kromaatittomia, ja ne kaikki valmistetaan EN 10169 +A1 -standardin mukaisesti.
Biopohjaiset pinnoitteet

Laaja värivalikoima

Sadevesijärjestelmiin tarkoitettuja GreenCoat RWS -tuotteita on saatavana useissa eri väreissä. Löydä alta oma suosikkisi.

 

GreenCoat RWS Pro BT: 
Tällä hetkellä saatavana kolme eri väriä, jotka on valmistettu biopohjaisista pinnoitteista. Tarjoaa kauniin mattapinnan 

GreenCoat RWS Pro BT

 

GreenCoat RWS Pro:  
18 värivaihtoehtoa. Kiiltäväpintainen.

GreenCoat RWS Pro -värit

 

GreenCoat RWS Pural: 
yhdeksän värivaihtoehtoa. Kiiltäväpintainen. 

GreenCoat RWS Pural -värit

Tilaa GreenCoat®-näyte, jotta näet oikean värin! 

5