Hardox in My Body -merkintä
Hardox in My Body -merkintä

Nosta tasoa Hardox® In My Body -ohjelman avulla

Hardox® In My Body -merkintä tarkoittaa, että tuotteen on valmistanut ohjelman edellytykset täyttävä valmistaja tiukimpien laatustandardien mukaisesti. Kaikki ohjelman jäsenet on arvioitu perusteellisesti, ja he ovat ansainneet oikeuden käyttää tätä logoa merkkinä sitoumuksestaan. Jos valmistat tai käytät tällaisia välineitä, olet osa yhteisöä, joka pyrkii korkeampaan laatuun.

Tutustu jäsenetuihin
Nostaa laadun uudelle tasolle

Parempi suorituskyky

Tämä merkki kertoo ensiluokkaisesta laitteesta, joka tarjoaa verratonta suorituskykyä. Jos tuotteessa siis on Hardox® In My Body -merkki, voit olla varma siitä, että saat ensiluokkaisen terästuotteen, jonka on valmistanut Hardox®-kulutuslevystä ohjelmamme edellytykset täyttävä valmistaja.

Kansainvälisyys

Hardox® In My Body -ohjelman jäseniä ja heidän sertifioituja laitteitaan on kaikkialla maailmassa. Ohjelmassa on tällä hetkellä yli 500 jäsentä 60 maassa, ja määrä kasvaa nopeasti. Jäsenet palvelevat monia eri aloja, kuten kaivos-, rakennus-, louhos-, tienrakennus-, kierrätys-, purku- ja maatalousaloja.

Kauhat ja lisälaitteet, kippilavat, kontit, purkutyökalut ja jäte- ja kierrätyslaitteet tuovat omistajilleen lisäetua ympäri maailmaa. Haluatko nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle? Ota meihin yhteyttä, niin ohjaamme sinut oikeaan suuntaan.
Hardox® In My Body -kauhat

Sertifioidut kauhat

Tarvitsetko liiketoiminnassasi kauhoja, jotka toimivat paremmin? Hardox® In My Body -jäsen tietää, miten niistä tehdään vahvoja, tuottavia ja pitkään kestäviä.
Häggblomin Hardox® in my body -kauha

Häggblom – laatua, joka ei tuota pettymystä

”Hardox®-kulutuslevy on ehdottomasti paras materiaali valmistamiimme tuotteisiin”, Häggblom Oy:n toimitusjohtaja Jukka Karhula sanoo. Häggblomin tuotteiden on oltava erittäin kestäviä ja laadukkaita. Nämä vaatimukset Hardox®-teräs aina täyttää.
Antechin Hardox® In My Body -kauha

Antech Attachments Co. Ltd – maansiirtokoneet kestävät 50 % pidempään

Maansiirtokoneiden lisälaitteita kansainvälisille rakennus- ja louhintalaitemarkkinoille valmistavan, Hardox® In My Body -ohjelman jäsenen Antech Attachmentsin on varmistettava, että sen tuotteet kestävät rankoissa käyttöolosuhteissa.

Wimmerin Hardox® In My Body -kauha

Wimmer NA – Parempi tuottavuus Hardox®-kulutuslevystä valmistettujen kauhojen ansiosta

Teräslaadun vaihtaminen parempaan tuo hyötyjä kaikenlaisille kauhoille. Ensiluokkaisen kulutusteräksen käyttö on liiketoiminnan kannalta järkevää.
Hardox® In My Body -kippilavat

Sertifioidut kippi- ja dumpperilavat

Etsitkö innovatiivisimpia kippi- ja dumpperilavoja? Valitse Hardox® In My Body -laite ja hämmästy sen suorituskyvystä.

Grunwaldin Hardox® In My Body -kippilava

Grunwald – Hardox®-teräs kestää ankarimpiakin olosuhteita

”Valitsimme Hardox® 450 -teräksen siksi, että sillä on erinomainen kulutuksenkestävyys eikä siihen synny helposti kolhuja tai halkeamia ankarissakaan olosuhteissa.”

AA Diesel Truck Bodiesin Hardox® In My Body -kippilava

AA Diesel Truck Bodies – 10 vuotta pidempi käyttöikä tuotteille

AA Diesel Truck Bodies -perheyritys on toimittanut räätälöityjä kuorma-autojen lavoja 20 vuoden ajan Australian vaativalle kuljetusalalle.

Hardox® In My Body -kierrätys- ja purkulaitteet

Sertifioidut kierrätys- ja purkulaitteet

Rankoissa olosuhteissa Hardox® In My Body -laitteet vastaavat haasteeseen. Maailman suosituin kulutusteräs, Hardox®-kulutuslevy, tarjoaa etuja jäsenten suunnittelemiin ja valmistamiin laitteisiin.

Hardox® In My Body -kourat JK:lta

JK Technology – Fiksut kahmarit kahmivat entistä suuremman markkinaosuuden Hardox®-kulutuslevyn avulla

Etelä-korealaisen JK Technologyn myynti on lähtenyt upeaan nousuun yrityksen liityttyä mukaan Hardox® In My Body -ohjelmaan.

Nouse uudelle tasolle

Hardox® In My Body -laatuohjelma on tarkoitettu valmistajille, jotka pyrkivät aina parempaan ja haluavat parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä. Jos olet SSAB:n asiakas ja käytät Hardox®-kulutusterästä jo nyt, kannattaa tutustua Hardox® In My Body -jäsenyyden etuihin. Yhdessä nostamme liiketoimintasi ja tuotteesi uudelle tasolle. Oletko valmis nousemaan uudelle tasolle?

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja liity yhteisöön

Facebook Instagram LinkedIn Twitter YouTube Wechat

Käytä tunnistetta #hardoxinmybody, niin voit päästä galleriaamme

5