5
nordiska-staldagen-fi

Tervetuloa Nordiska Ståldageniin 

Järjestämme tänäkin vuonna Nordiska Ståldagen – kiertueen kolmessa Pohjoismaassa. Tervetuloa Helsingin tapahtumaan toukokuun 19. päivä Scandic Marina Congress Centeriin.

Päivän aikana kuulet SSAB:n konsernijohdon terveiset, lisätietoa uusista tuotteistamme ja palveluistamme sekä asiakkaidemme kanssa toteutetuista menestyksellisistä kehitysprojekteista. Päivän lopuksi kutsumme lavalle myös yhden Suomen valovoimaisimmista puhujista. Alf Rehn on kirjailija, kolumnisti, bisnesajattelija ja puhuja ja professori. Hän on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä – niin kansainvälisesti kuin Suomessakin.

Tule tapaamaan sekä SSAB:n myynnin yhteyshenkilösi että muita alan tuttuja.

Nähdään keväällä Nordiska Ståldagen- tapahtumassa 19.5.Scandic Marina Congress Centerissä!.

Paikka: Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki
Aika: 19.5.2016 klo 12-19

 

Ohjelma

Torstai 19.5.2016

12:00-13:00  Lounas
13:00-18:00  Seminaarit

Isäntä Jouni Rättyä, Sales Director Finland & Baltics, toivottaa teidät tervetulleiksi ja esittelee päivän ohjelman.

 

 • Tapaa SSAB:n konsernijohtoa
  Esitä kysymyksiä ja kuuntele, kun SSAB Europen liiketoiminta-alueen johtaja, Olavi Huhtala vastaa kysymyksiin SSAB:n markkinatilanteesta sekä siitä, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita yhtiöllä on edessään tulevina vuosina.

 

 • Optimoitu tuotevaikoima – viisi tuoteperhettä
  SSAB julkistaa 11.4 viisi tuoteperhettä. Jokainen niistä on optimoitu tietynlaisia asiakastarpeita, tuotantomenetelmiä ja lopputuotteen suorituskykyä varten. Kukin tuoteperhe esitellään erikseen päivän aikana – näitä esityksiä et halua ohittaa. Huomioi myös 11.4. ilmestyvä uutiskirjeemme, josta löydät tuoteperheiden nimet sekä lisätietoja.

 

 • Menestyksekästä yhteistyötä
  Tapaa menestyneitä yrityksiä, jotka ovat päättäneet tehdä yhteistyötä SSAB:n myynnin ja teknisten yhteyshenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Inspiroidu siitä, millaisia tuloksia yhteistyö on saanut aikaan.

 

 • Miten teräs voi edistää kestävämpää tulevaisuutta?
  Miten teräs voi osaltaan edistää kestävää kehitystä, ja mikä erottaa pohjoismaisen teräsvalmistuksen muun maailman valmistuksesta? Thomas Hörnfeldt, Market Development, antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja kertoo, kuinka SSAB pyrkii lisäämään arvoa asiakkaille ja loppukäyttäjille kestävyyden ja tehokkuuden kannalta.

 

 • Inspiroivia luennoitsijoita
  Iltapäivän lopuksi tapaamme professori Alf Rehnin, joka on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä – niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Saamme kuulla Alfin puhuvan innovaation kriisistä, mutta myös siitä miten voimme pelastaa tämä samainen innovaatio – yhteiskunnassa ja yrityksissämme.

 
Noin  18:00-19:30   Verkostoitumista ja iltabuffee

 

>> Ilmoittaudu tästä

Katso sijainti Google mapsista:
>> Scandic Marina Congress Center, Helsinki