5
Kestävä kehitys

 

 

 

 

    SUSTAINABILITY EXPEDITION

           Tule mukaan tutkimusmatkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta

     Lue lisää täältä

 

SSAB on lähtenyt tutkimusmatkalle kohti kestävää kehitystä tavoitteenaan mullistaa teräs sen elinkaaren kaikissa vaiheissa – valmistuksesta aina loppukäyttöön ja 100-prosenttiseen kierrätettävyyteen asti. Jo nykyisin SSAB:n masuunit aiheuttavat 7 % EU:n keskiarvoa vähemmän hiilidioksidipäästöjä, mutta tähtäämme vielä pidemmälle. HYBRIT-yhteishankkeen innovaatiot tekevät teräksentuotannosta fossiilivapaata vuoteen 2045 mennessä. 

Jo vuoteen 2025 mennessä nykyisiä hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää 25 % jatkuvan parantamisen ja prosessiteknologian kehittämisen myötä. Tuotantoprosessimme lisäksi myös tuotevalikoimamme on osa ratkaisua. SSAB:n asiakkaat voivat jo nyt vähentää hiilidioksidipäästöjään merkittävästi käyttämällä tuotteissaan laadukkaita erikoislujia teräksiämme.

Operations

Offering

Sustainability Expedition -blogit:

30 huhti
Veden käsittelyä ympäristön suojelemiseksi
Joku voisi kysyä, voiko jätevesi olla kiinnostavaa. Totta kai voi! Se on jännittävä ja tärkeä asia, jonka parissa työskennellä. Nimeni on Kati Manninen, ja minä olen nuori ammattilainen SSAB Europe Oy:n Raahen tehtaalla. Työskentelen vedenpuhdistuksen asiantuntijana.
12,95 Mb
13,61 Mb
1 / 13