SSAB:n raportointiaikataulu ja raportointisegmentit

SSAB:n tulosjulkistusajankohdat ja yhtiökokous 2020

28. tammikuuta 2020 Tilinpäätöstiedote vuodelta 2019
27. huhtikuuta 2020 Q1 – Osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2020
21. heinäkuuta 2020 Q2 – Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2020
22. lokakuuta 2020 Q3 – Osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2020

Tilinpäätöstiedote ja osavuosikatsaukset julkistetaan noin klo 8.30 Suomen aikaa, ellei toisin ilmoiteta.

Vuosikertomus vuodelta 2019 julkistetaan viikolla 12.
Varsinainen yhtiökokous 2020 pidetään Tukholmassa 1.huhtikuuta alkaen klo 13.00.

SSAB:n raportointisegmentit ovat:

SSAB Special Steels

SSAB Special Steels -divisioona vastaa kaikkien SSAB:n nuorrutusterästen (Q&T, Quenched and Tempered Steels) ja kuumavalssattujen lujien terästen (AHSS, Advanced High-Strength Steels), joiden myötölujuus on vähintään 700 MPa, myynnistä ja markkinoinnista globaalisti. SSAB Special Steels vastaa teräs- ja levytuotannosta Oxelösundissa (Ruotsi), minkä lisäksi sen vastuulla on Mobilessa (Yhdysvallat), Raahessa (Suomi) ja Borlängessä (Ruotsi) valmistettujen nuorrutus- ja kuumavalssattujen lujien terästen myynti. Kun SSAB Special Steels myy toisessa divisioonassa valmistettuja tuotteita, tulot raportoidaan SSAB Special Steelsissa ja kulujen jako divisioonien välillä tapahtuu myytyjä tuotteita vastaavilla kuluilla.

SSAB Europe

SSAB Europe -divisioona vastaa nauha-, kvarttolevy- ja putkituotteista Euroopassa ja sillä on maailmanlaajuinen tulosvastuu autoteollisuussegmentistä. SSAB Europe vastaa teräs- ja levytuotannosta Raahessa ja Hämeenlinnassa (Suomi) sekä Luulajassa ja Borlängessä (Ruotsi).

SSAB Americas

SSAB Americas -divisioonalla on tulosvastuu kvarttolevyistä Pohjois-Amerikassa sekä teräs- ja levytuotannosta Montpelierissä ja Mobilessa Yhdysvalloissa.

Tibnor

Tibnor on konsernin täyden palvelun teräksen ja metallien jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tibnor ostaa ja myy sekä SSAB:n että muiden toimittajien materiaaleja.

Ruukki Construction

Ruukki Construction vastaa energiatehokkaiden rakentamisen ratkaisujen tuotannosta ja myynnistä, painopisteenä Pohjois- ja Itä-Eurooppa. Plannja, joka aiemmin oli osa SSAB EMEAa, kuuluu nyt Ruukki Constructioniin.