5
Tuotantopaikkakunnat Suomessa SSAB Hämeenlinna

SSAB Hämeenlinna

Hämeenlinnan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräskelat, -nauhat ja -rainat, ohutseinäputket ja rakenneputket.

Kaikki SSAB:n metallipinnoitetut tuotteet, joita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa valmistetaan Hämeenlinnassa. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään esimerkiksi autojen turvaosissa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät.

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla on valmistettu kylmävalssattuja ja metallipinnoitettuja levyjä vuodesta 1972. Putkituotanto alkoi seuraavana vuonna. Maalipinnoitettujen tuotteiden valmistus aloitettiin 1970-luvun loppupuolella. Henkilöstöä on noin 900.

SSAB Hämeenlinna site

Turvallisuus ja ympäristö

Lataa SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan turvallisuustiedote

Lataa turvallisuustiedote

Turvallisuus ja ympäristö

SSAB:n Hämeenlinnan turvallisuustiedote kertoo tehtaan naapureille ja lähialueen asukkaille tehtaan toiminnasta ja tehtaalla käytettävistä kemikaaleista.

Normaalisti tuotannossa käyttämämme kemikaalit eivät aiheuta vaaraa tehtaalla työskenteleville eivätkä lähialueen asukkaille. Olemme laatineet tämän tiedotteen opastaaksemme lähialueen asukkaita toimimaan oikein mahdollisessa suuronnettomuustilanteessa.

Lataa turvallisuustiedote

Tämä sivun sisältö koskee vain SSAB:n toimintaa Hämeenlinnassa