Hämeenlinna

SSAB Hämeenlinna

Hämeenlinnan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräskelat, -nauhat ja -rainat, ohutseinäputket ja rakenneputket.

Kaikki SSAB:n metallipinnoitetut tuotteet, joita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa valmistetaan Hämeenlinnassa. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään esimerkiksi autojen turvaosissa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät.

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla on valmistettu kylmävalssattuja ja metallipinnoitettuja levyjä vuodesta 1972. Putkituotanto alkoi seuraavana vuonna. Maalipinnoitettujen tuotteiden valmistus aloitettiin 1970-luvun loppupuolella. Henkilöstöä on noin 900.

SSAB Hämeenlinna
SSAB Hämeenlinna

Turvallisuus ja ympäristö

Lataa SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan turvallisuustiedote

SSAB:n Hämeenlinnan turvallisuustiedote kertoo tehtaan naapureille ja lähialueen asukkaille tehtaan toiminnasta ja tehtaalla käytettävistä kemikaaleista.

Normaalisti tuotannossa käyttämämme kemikaalit eivät aiheuta vaaraa tehtaalla työskenteleville eivätkä lähialueen asukkaille. Olemme laatineet tämän tiedotteen opastaaksemme lähialueen asukkaita toimimaan oikein mahdollisessa suuronnettomuustilanteessa.

 

SSAB Hämeenlinna

Ajankohtaista Hämeenlinnassa

SSAB:n Hämeenlinnan kuulumisia

SSAB Hämeenlinna

Yhteystiedot

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan ja putkitehtaan osoitetiedot ja sijainti kartalla

Hämeenlinnan uutiset

heinä 8 2019

Viikon kesätyöntekijä: Aku Koskela, SSAB Hämeenlinna

Tänä kesänä SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla työskentelee 170 kesätyöntekijää. Yksi heistä on koneinsinööriksi opiskeleva Aku Koskela.

helmi 20 2019

SSAB palkkaa 170 kesätyöntekijää Hämeenlinnassa

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla kesätöitä on tarjolla erilaisissa tehtävissä pääasiassa tuotannossa, mutta myös kunnossapidon tehtävissä mekaanisessa ja sähkökunnossapidossa sekä laboratorioissa, tehdaspalvelussa ja kiinteistöhuollossa.

heinä 3 2018

Viikon kesätyöntekijä: Saana Salonen, SSAB Hämeenlinna

Materiaalitekniikkaa Tampereen teknillisessä yliopistossa opiskeleva Saana Salonen työskentelee tänä kesänä SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla sinkityslinja 3:n loppupäässä kelaajana.

Tämä sivun sisältö koskee vain SSAB:n toimintaa Hämeenlinnassa
5