Valitse teräs - Kun haluat laajentaa maailmankuvaasi

Löytyykö unelmiesi työpaikka meiltä? SSAB tarjoaa useita eri mahdollisuuksia. SSAB:llä on avoimia työpaikkoja korkean teknologian tuotantoympäristöissä eri puolilla maailmaa sekä erilaisia kehitys- ja koulutusohjelmia.

Avoimet työpaikat Kesätyöpaikat

Terästeollisuudessa on teräksentuotannon lisäksi kyse myös ihmisistä. Siksi haluammekin olla hyvä työpaikka ja houkutteleva työnantaja. Haluamme, että henkilöstömme kokee olevansa osa työyhteisöä, ja että työntekijämme ovat motivoituneita kehittämään itseään.

Kesätyöpaikat

SSAB tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri alojen opiskelijoille. Suurin osa työpaikoista on tuotantolaitoksillamme Suomessa ja Ruotsissa. Kesätöiden avulla opiskelijat saavat käytännön työkokemusta alalta.

Haemme opiskelijoita, joilla on kunnianhimoa, positiivinen asenne ja halu kantaa vastuuta omasta ja muiden turvallisuudesta. Kesän 2021 työpaikkahaku on juuri alkanut. Liity joukkoomme!

""

Miksi SSAB

Terästeollisuudessa on teräksen lisäksi kyse myös ihmisistä. Haluamme työntekijöidemme tuntevan itsensä motivoituneiksi ja sitoutuneiksi, joten haluamme olla hyvä työpaikka ja houkutteleva työnantaja.
Working at SSAB

Työskentely SSAB:llä

Me SSAB:llä pyrimme siihen, että työntekijämme tuntevat itsensä sitoutuneiksi ja motivoituneiksi. Uskomme, että tämä lisää tyytyväisyyttä, parantaa hyvinvointia työpaikalla ja johtaa huippuluokan suorituksiin.
Office workers

Opiskelijat

Lue täältä, miten voit opiskelijana tutustua meihin SSAB:llä.
SSAB people working

Tutustu meihin

Tutustu henkilöstöömme ja katso, mikä motivoi heitä ja millaisia haasteita he kohtaavat työssään.

Technical Development Trainee -ohjelma - hae nyt

SSAB etsii vastavalmistuneita tai valmistuvia insinöörejä vuotuisen harjoitteluohjelmansa kautta. Ohjelmassa keskitytään erityisesti tekniseen osaamiseen ja laaja-alaisen näkemyksen saamiseen.
Employees in office

Business Development Program

Haluaisitko työskennellä työstään innostuneiden, asioista kiinnostuneiden ja osaavien kollegoiden kanssa? Haluaisitko osallistua strategisesti tärkeisiin projekteihin ja luoda tulevaa uraasi SSAB:llä?

Blog posts

loka 20 2017

Blogi: Olethan huomannut, että SSAB:llä on tekninen harjoitteluohjelma?

Technical Development Program (TDP) on 12–18 kuukautta kestävä tekninen harjoitteluohjelma vastavalmistuneille insinööreille. Harjoittelija pääsee kokeilemaan työskentelyä tuotekehityksen ja prosessien kehittämisen parissa sekä sovellusinsinöörinä. Harjoittelujakso on jaettu neljän kuukauden mittaisiin projekteihin eri osastoilla.

syys 22 2017

Opi tuntemaan (lähes) koko SSAB Technical Development Programin kautta

elo 30 2017

"Täydellisessä maailmassa kaikilla olisi mahdollisuus osallistua harjoitteluohjelmaan"

Muovausta, prosessien kehittämistä, hitsausta, tuotekehitystä ja nyt SHAPE – lähes koko sykli. Niin paljon niin lyhyessä ajassa. Ajatella, miten nopeasti aika on kulunut!

5