5
Opiskelijat

Opiskelijat

Jotta voisimme vastata tulevaisuuden haasteisiin ja pysyä maailman johtavien erikoislujan teräksen valmistajien joukossa, tarvitsemme jatkuvasti joukkoomme uusia kykyjä ja ideoita. Sinä saatat olla juuri tarvitsemamme henkilö. Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa, ja kilpailu alalla on kovaa. Siksi meidän on oltava aina vähintään askeleen edellä muita sekä osaamisen että tuotekehityksen osalta. Lue täältä, miten voit opiskelijana tutustua meihin SSAB:llä.
tehdasvierailut

Tehdasvierailut

Ympäri vuoden sadat koululaiset ja opiskelijat opettajineen vierailevat SSAB:n tuotantolaitoksissa oppimassa uutta terästehtaan toiminnasta ja tutustumassa terästeollisuuden työpaikkoihin. Tehdasvierailuja järjestetään toimipaikkakohtaisesti.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä kyseiseen toimipaikkaan tai lähettämällä sähköpostia
BorlängeenHämeenlinnaanLuulajaanOxelösundiin tai Raaheen.

uratapahtumat

Uratapahtumat

SSAB tekee tiivistä yhteistyötä opiskelijoiden ja oppilaitosten, erityisesti teknisten korkeakoulujen kanssa. Osallistumme moniin uratapahtumiin, joiden yhteydessä opiskelijat voivat tavata SSAB:llä eri tehtävissä toimivia ammattilaisia. Osallistumme toisinaan myös pienempiin, opiskelijayhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Löydät lähimpänä paikkakuntaasi järjestettävät uratapahtumat seuraamalla meitä LinkedInissäFacebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai YouTubessa.