5
Laskimet ja työkalut SmartSteel 1.0

SmartSteel 1.0

SSAB esittelee ensimmäisen version SmartSteel-palvelustaan. Se on mobiilisovellus, joka on kehitetty asiakkaidemme avuksi.

SmartSteel luo teräkselle digitaalisen tunnisteen, minkä ansiosta teräsosaan liittyvät tiedot ja ohjeet ovat aina käytettävissä missä ja milloin tahansa. Jokainen tuotantoketjun osa voi hyödyntää ja täydentää tietoja. Tuote merkitään tehtaalla ja tiedot ladataan pilvipalveluun. Asiakkaat voivat käyttää palvelua tuotteiden tunnistamiseen, materiaalien ominaisuuksien tarkasteluun, ainestodistusten lataamiseen ja palautteen antamiseen.

Näin SmartSteel-sovellus toimii

• Tunnista tuote skannaamalla:
  • Tunnista niput, kelat ja rainat skannaamalla niiden viivakoodit.
  • Tunnista kvarttolevyt skannaamalla niiden merkinnät.
  • Materiaalitunnisteen voi täydentää manuaalisesti.

Kun tuote on tunnistettu, käyttäjä voi tutustua sen materiaali- ja tilaustietoihin ja ladata ainestodistuksen. Jos tilauksessa esiintyy ongelmia, käyttäjä voi antaa tarvittavat lisätiedot palautelomakkeella ja liittää mukaan valokuvia. Palaute lähetetään sekä SSAB:n myyntiedustajalle että asiakkaalle itselleen.

Käyttöönotto

SmartSteel-sovelluksen käyttöön tarvitaan tunnukset, jotka saa SSAB:n myyntiedustajalta.
Sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta.

App storeGoogle play