5
Laskimet ja työkalut WearCalc-ohjelma

WearCalc-ohjelma

WearCalc™ 2.1 helpottaa oikeanlaisen kulutuslevyn valintaa.

Tulosten eteen on tehtävä työtä. Olet todennäköisesti pohtinut, kuinka paljon kulutusta koville joutuvat laitteesi kestävät, sekä oletko valinnut oikeat materiaalit ja teräslaadut ja onko investointi ollut kannattava.

WearCalc™ 2.1 helpottaa komponenttien kulumisen laskemista ja sopivien kulutuslevyjen valintaa.

SSAB tarjoaa kulutuslevyasiakkailleen veloituksetta tehokkaan työkalun, jonka avulla voi laskea nopeasti kaikkien erilaatuisten Hardox®-kulutusosien suhteellisen käyttöiän. Tämän ansiosta tarkoitukseen parhaiten soveltuvan kulutuslevyn valitseminen on helpompaa. WearCalc 2.1 auttaa ennakoimaan eroosiosta, iskuista ja liukumisesta johtuvan kulumisen.

Iskukulumisen mallissa otetaan huomioon sekä vakavat vauriot, joissa pintaan syntyy koloja ja ulokkeita, että pinnan plastiset muodonmuutokset. Eroosiomalli ennakoi, tunkeutuvatko kuluttavien materiaalien reunat teräkseen vai rikkoutuvatko ne. Mikrotasolla malli laskee erityyppisten kulutuslevyjen eroosion mineraalien kovuuden perusteella.

Liukukulumisen malli perustuu kahteen rajakäyrään, jotka kuvaavat pinnan erilaisia vauriotyyppejä, plastista muodonmuutosta ja leikkaavaa kulumista. Teräksen ja kuluttavan materiaalin kovuuksien välinen suhde määrittää vauriomekanismin ja siten suhteellisen käyttöiän.

Muut ominaisuudet

  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä. 
  • Algoritmi ottaa huomioon materiaalin koon, muodon, kosketuskulman ja nopeuden. 
  • Tulokset näytetään selkeässä taulukkomuodossa. 
  • Ohjelma luo raportin, joka sisältää syötetyt parametrit ja tulokset taulukossa. 
  • Raportin voi tallentaa, lähettää sähköpostilla ja avata Microsoft Word -ohjelmassa muokkausta varten.

Käyttöönotto

Rekisteröidy käyttääksesi WearCalc 3.0.0 -laskuria antamalla yhteystietosi oikealla olevalla lomakkeella.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme