5
GreenCoat
SSAB GreenCoat

SUOMESSA VALMISTETTU LAATUTERÄS – VIHREÄ RATKAISU ANKARIIN SÄÄOLOSUHTEISIIN

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun SSAB:n Suomen tuotantolaitoksissa. GreenCoat®-tuotteet tarjoavat kestävässä arkkitehtuurissa laajalti käytetyn valikoiman värejä ja pinnoitteita, joiden raaka-aineena on käytetty pohjoismaista rypsiöljyä.

Mikä GreenCoat®-tuotteissa on ympäristöä säästävää?

Useimmissa GreenCoat® -maalipinnoitetuissa teräksissä on käytetty biopohjaista teknologiaa (BT), jossa huomattava määrä perinteistä fossiilista öljyä on korvattu pohjoismaisella rypsiöljyllä – kohti vihreämpää elämistä. Toisin kuin perinteisissä pinnoitteissa, rypsiöljyä sisältävästä biopohjaisesta liuottimesta tulee pysyvä osa pinnoitetta, mikä tekee ympäristöstä terveellisemmän ja vähentää haitallisten aineiden vapautumista ilmaan.

GreenCoat® -maalipinnoitetut teräkset SSAB:ltä eivät tarjoa vain ympäristömyötäisiä tuotteita, vaan myös erinomaista suorituskykyä. Valikoimaan kuuluu muun muassa GreenCoat Pural BT, erittäin kestävä kattomateriaali, joka on suosittu erilaisissa kattotuotteissa. GreenCoat® -maalipinnoitetut teräkset ovat tällä hetkellä ympäristöystävällisin vaihtoehto kattojen, julkisivujen ja sadevesijärjestelmien markkinoilla.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat lisätietoja tai hintatarjouksen. Tukitiimimme on valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä