5
SSAB GreenCoat
Värikkään SSAB Greencoat -teräksen logotyyppi
Värikkään SSAB Greencoat -teräksen logotyyppi

Pohjoismainen, ympäristöystävällinen värikäs teräs ankariin sääolosuhteisiin.

Mikä GreenCoat®-tuotteissa on kestävän kehityksen mukaista?

Useimpien GreenCoat®-tuotteiden pinnoitteissa käytetään biopohjaista teknologiaa (BT), jossa valtaosa perinteisestä fossiilisesta komponenteista on korvattu biopohjaisella vaihtoehdolla.

Toisin kuin perinteisissä pinnoitteissa, biopohjaisesta liuottimesta tulee pysyvä osa lopullista pinnoitetta, joten se on ympäristölle ystävällisempi ja vähentää haitallisten aineiden vapautumista ilmaan. 

Ainutlaatuiset, patentoidut BT-pinnoitteet eivät ainoastaan tarjoa ekologisempaa tuotetta, vaan parantavat myös tuotteen suorituskykyä. Maalipinnoitettujen GreenCoat®-tuotteiden valikoima tarjoaa tällä hetkellä markkinoiden ympäristötietoisimman vaihtoehdon kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin.

GreenCoat® – ympäristötietoisin tuotevalikoima kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin

Lue lisää

GreenCoat® – ympäristötietoisin tuotevalikoima kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin

Olavi on asiaa

GreenCoat® on SSAB:n innovatiivinen ja ekologinen brändi maalipinnoitetuille teräsohutlevyille rakennusteollisuuden käyttöön. Sen lisäksi, että GreenCoat® on kaikkein ympäristötietoisin maalipinnoitettujen tuotteiden valikoima kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin, se on myös koko rakennusteollisuuden kattavin.

Monissa ympäristötietoisissa ratkaisuissa joudutaan tinkimään suorituskyvystä, mutta GreenCoat®-tuotteissa asia on päinvastoin. GreenCoat® kestää jopa ankarissakin ilmasto- ja sääolosuhteissa ympäri vuoden, ja lisäksi sillä on vähemmän haitallista vaikutusta ympäristöön. Nämä ainutlaatuiset edut tuovat myös kustannussäästöjä.

Ensiluokkaisia terästuotteita ja biopohjaisia pinnoitteita

SSAB on pioneeri ja uranuurtaja biopohjaisten maalipinnoitettujen tuotteiden kehittämisessä kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin. Useimpien uuden tuotevalikoiman GreenCoat-®tuotteiden pinnoitteissa käytetään lisäksi biopohjaista teknologiaa (BT), jossa valtaosa perinteisestä fossiilisesta sisällöstä on korvattu biopohjaisella vaihtoehdolla. Tämä SSAB:n ainutlaatuinen, patentoitu ratkaisu pienentää ekologista jalanjälkeä merkittävästi.

Lue sivustoltamme lisää tietoa GreenCoat®-tuotteiden eduista ja patentoidusta biopohjaisesta teknologiasta (BT) sekä tutustu suosituimpiin käyttökohteisiin katoissa, julkisivuissa, sadevesijärjestelmissä ja sisätiloissa. Lisäksi saat tietoa, millä tavoin SSAB tukee asiakkaitaan teknisissä kysymyksissä sekä yhteisissä tuotekehitysprojekteissa.

 
Olavi Huhtala, Executive Vice President SSAB Europe at SSAB Group 

 

Ouside testing of GreenCoat

Testattu jo 40 vuotta ankarissa sääolosuhteissa eri puolilla maailmaa

Lue lisää

Testattu jo 40 vuotta ankarissa sääolosuhteissa eri puolilla maailmaa

Kaikkien GreenCoat®-tuotteiden UV- ja korroosionkestävyys testataan perusteellisesti todellisissa ulko-olosuhteissa. Kaikilla tuotteilla on kattava suorituskyky- ja pinnoitetakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei ruostu eikä pinnoite hilseile, säröile tai irtoa tuotteen pinnalta. Myöskään värissä ei tapahdu merkittäviä muutoksia.

GreenCoat-testausominaisuudetGreenCoat®-takuu perustuu yli 40 vuoden kokemukseen SSAB:n hyväksymiltä ulkotestauskentiltä. Yli 10 000 maalipinnoitettua GreenCoat®-teräsohutlevynäytettä on testattu äärimmäisissä ilmasto- ja sääolosuhteissa Ruotsin länsirannikolla ja Floridassa. Näytteet on altistettu ympäri vuoden esimerkiksi suolavedelle, lumelle, jäälle, sateelle,  UV-säteilylle, myrskyille ja kosteudelle.

Lisäksi GreenCoat®-tuotteita testataan esimerkiksi Yhdysvaltojen Arizonassa, Länsi-Intiassa, Kiinassa, Australiassa ja Ranskan rannikolla.

GreenCoat®-tuotteiden kehitystyön perusteina ovat laatu ja ympäristötietoisuus. Hyvin varustetuissa laboratorioissamme varmistetaan, että pysymme laadukkaan maalipinnoitetun teräksen johtavana valmistajana. Teemme myös läheistä yhteistyötä huippuyliopistojen ja -instituutioiden kanssa vahvistaaksemme johtavaa asemaamme laatutuotteiden ja ympäristötietoisten pinnoitteiden valmistajana. 

Testien vaatimukset ja menetelmät ovat EU-standardin EN 10 169 + A1 mukaisia. Teräksen  mekaaniset ominaisuudet testataan ja dokumentoidaan säännollisesti. Noudatamme laadunvalvonnassa kansallisia ja kansainvälisiä standardeja ja hyväksyntämenettelyjä.

SSAB on saanut sertifikaatin, joka osoittaa, että se käyttää ISO 9001 -standardin mukaista laatujärjestelmää. 

Lähes rajoittamaton valikoima värejä

Lue lisää

Lähes rajoittamaton valikoima värejä ja pinnoitteita

GreenCoat-värikarttaGreenCoat®-tuotteita on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä ja erilaisilla pintastruktuureilla. Värit ovat huolellisesti valikoituneet nykyaikaisten rakennus- ja suunnittelutrendien perusteella. Useimpien GreenCoat®-tuotteiden maalipinnoitteissa käytetään biopohjaista teknologiaa (BT), jossa valtaosa perinteisestä fossiilisesta sisällöstä on korvattu biopohjaisella komponentilla. Kantavina ajatuksina ovat ympäristötietoisuus ja paremmat ominaisuudet. 

Jos et löydä etsimääsi väriä, voimme räätälöidä sinulle tarpeidesi mukaan sopivan värin ja pintastruktuurin.

 
Tinsmith GreenCoat

Yhdessä eteenpäin

Lue lisää

Yhdessä eteenpäin

GreenCoat-tuotteet peltisepille  – yhdessä eteenpäinAsiakkaat ovat SSAB:n toiminnan keskiössä, ja autammekin heitä kehittämään innovatiivisia tuotteita markkinoille jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Tarjoamme kattavaa teknistä tukea suunnittelussa, muovauksessa, liittämisessä ja tuotantotehokkuudessa. Teemme myös yhteisiä tuotekehitysprojekteja asiakkaidemme kanssa. SSAB:n tuotantolaitosten ja eri puolilla maailmaa sijaitsevien varastojen ansiosta pystymme toimittamaan kaikki tuotteemme nopeasti ja ajallaan.

GreenCoat PLX Pro BT katoille

Pohjoismainen laatuteräs, jolla on huippuluokan muovattavuus – jopa -15 C-asteessa.

Katso, kuinka tuotteita testataan 2 000 metriä merenpinnan yläpuolella.