5
BIMobject
Piirustukset, arkkitehti

Ympäristötietoinen maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs nyt BIMobject®-muodossa

BIMobject-logo

 

Valittavana on 28 suosituinta GreenCoat®-väriä

Maalipinnoitetut GreenCoat®-teräkset nyt saatavilla BIM-objekteina. Se nopeuttaa ja tehostaa arkkitehtien ja rakentajien työtä, sillä kaikki oleelliset GreenCoat®-tuotetiedot ja värit ovat suunnittelijan hyppysissä.
Voit ladata GreenCoat®-tuotetiedot kattoja, julkisivuja ja seiniä varten Revit-tiedostona heti! BIMobject-mallina on saatavana arkkitehtien ja rakentajien 28 suosikkiväriä. 

Maalipinnoitetusta GreenCoat®-teräksestä on saatavilla yli 400 värivaihtoehtoa.  Tilaa näyte täältä, jotta näet oikean värin.

 

BIMobject®-mallinnuksen edut

BIM tulee sanoista Building Information Modeling ja tarkoittaa rakennusten suunnittelua 3D-tietokonemallien avulla yhdessä järjestelmässä. Järjestelmän avulla arkkitehtien ja rakentajien työ on tehokkaampaa ja tarkempaa, sillä enää ei tarvita erillisiä piirustuksia. BIM-mallinnus sisältää myös mahdollisuuden lisätä tietoa kaikista tuotteista ja objekteista, joita rakennuksessa käytetään. Se on tärkeä etu silloin, kun verrataan materiaaleja ja tehdään päätöksiä.
Ympäristötietoiset, maalipinnoitetut GreenCoat®-teräkset ovat nyt saatavilla BIM-malleina, joten arkkitehdit näkevät tarkalleen, kuinka niiden käyttö vaikuttaa rakennuksen suunnitteluun. Lisäksi heillä on käytössään tarkat värimallit.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat lisätietoja tai hintatarjouksen. Tukitiimimme on valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä