5

Pural Farm BT

Biopohjaista teknologiaa käyttävä huippuluokan pinnoite maatalousrakennuksille

GreenCoat Pural Farm BT on kestävin pinnoitevaihtoehto, ja se kestää hyvin kulutusta.

GreenCoat Pural Farm BT on kestävin vaihtoehto maatalousrakennuksiin. Kaksikerroksisella epoksipinnoitteella taustapinnoitettua GreenCoat Pural Farm BT -tuotetta käytetään eristetyissä ja lämmitetyissä maatalousrakennuksissa, esimerkiksi kanaloissa. Eristämättömissä ja lämmittämättömissä rakennuksissa, kuten navetoissa ja avovarastoissa puolestaan käytetään kaksipuolista GreenCoat Pural Farm BT -tuotetta.

Pural-pinnoitteita on käytetty ja testattu ankarissa olosuhteissa jo yli 20 vuotta. Pinnoitteen kemiallinen koostumus on optimoitu kestämään sään vaikutuksia, joten sillä on erinomaiset UV-säteilyn- ja korroosionkestävyysominaisuudet. Lisäksi GreenCoat Pural Farm BT -pinnoitteella on erinomainen kemikaalinkestävyys. Sen kevyesti strukturoitu pinta suojaa mekaaniselta kulumiselta, ja tuotetta on helppo käsitellä valmistuksen aikana. Lisäksi GreenCoat

Pural Farm BT -pinnoitteella on erinomaiset muovausominaisuudet.

GreenCoat Pural Farm BT -pinnoitteen valmistuksessa käytetään SSAB:n patentoimaa BT-teknologiaa (biopohjainen teknologia), joten tuote on erittäin ympäristötietoinen. BT-pinnoitteessa osa perinteisestä fossiilisesta öljystä on korvattu ruotsalaisella rypsiöljyllä, mikä on ainutlaatuista markkinoilla. SSAB:llä on maailmanlaajuinen patentti tälle pinnoitetekniikalle.

Kaikki maalipinnoitetut GreenCoat-tuotteet valmistetaan standardin EN 10169 + A1 mukaisesti.

GreenCoat Pural Farm BT

GreenCoat Pural Farm BT

KÄYTTÖTARKOITUS
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
PINNOITE
VÄRIKARTTA
TEKNISET TIEDOT
KÄYTTÖTARKOITUS

Julkisivut

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Säänkestävyys

Biopohjainen teknologia (BT)

Mekaaninen kestävyys

Tavallista parempi muovattavuus

Korroosionkestävyys

PINNOITE

Normaali

VÄRIKARTTA

  • Slate Grey
    RR2H3 / SS0534

  • Metallic Silver
    RR40 / SS0045

  • White
    RR126 / SS----

TEKNISET TIEDOT