5
Asiakasesimerkkejä Hardox® mukana putkiasennusten maanalaisessa vallankumouksessa

 
Tilaa jo tänään Special Steelsin uutiskirje
ja saat viimeisimmät uutiset Hardoxista sähköpostiisi

 

TILAA UUTISKIRJE

Hardox® mukana putkiasennusten maanalaisessa vallankumouksessa

Corazza on johtava maansiirto- ja louhintakoneiden sekä kaivos- ja raivausalan laitteiden valmistaja. Yksi sen asiakkaista ilmoitti tasapainoon liittyvästä ongelmasta maanalaisten putkitöiden yhteydessä. Corazza ja SSAB yhdistivät voimansa ja kehittivät hienon, innovatiivisen ratkaisun.

Haaste

Tämä italialainen yritys tunnetaan erityisesti laadusta, teknisestä asiantuntemuksesta, suunnittelun joustavuudesta ja nopeasta tuotannosta. Yritys on keskittynyt tuotekehitykseen ja pyrkii jatkuvasti innovoimaan kauhoja, kiinteitä ja pyöriviä murskaimia, pienoiskaivinkoneita sekä hiekalle ja puutavaralle tarkoitettuja saksia ja kouria.

Ratkaisu

Corazzan ja SSAB:n välisen yhteistyön tuloksena syntyi Speedy Pipe. Tämä uusi putki on valmistettu erittäin lujasta ja kestävästä Hardox® 400 -teräksestä, ja se on ratkaissut ketjujen epävakauteen liittyvät ongelmat.

Hardox® 400:n erinomaisen laadun vuoksi Corazzan Speedy Pipe -putkinostin on erittäin vahva, luja ja kestävä. Speedy Pipe voidaan kiinnittää 5–60 tonnia painaviin kaivinkoneisiin, joiden kuormauskapasiteetti on 1,5–8 tonnia.

Se ratkaisee tasapainoon liittyvät ongelmat ja on lisäksi työskentely-ympäristön kannalta erittäin turvallinen. Sen kanssa työskenneltäessä työntekijöitä ei tarvita sekä kaivannossa että sen ulkopuolella. Työskentelyyn kuluu näin ollen 50 % vähemmän aikaa kuin ennen, ja tämä on sellainen etu, jota kukaan yrityksen kilpailija ei voi tarjota.

Viimeisen viiden vuoden aikana Corazzan Hardox®-tilaukset ovat kaksinkertaistuneet. Yritys hyödyntää koko Hardox®-tuotevalikoimaa moniin eri tarkoituksiin, ja tuotteiden paksuudet vaihtelevat välillä 6–100 mm.

Corazzan myyntipäällikkö Emanuele Loperfido kertoo: ”Hardox®-teräksen ansiosta tuotemerkkimme tunnetaan kaikkialla maailmassa. Jos minulta kysytään, kaikki valmistettaisiin Hardox®-teräksestä!”

Edut asiakkaalle

  • Työaikaa kuluu puolet vähemmän.
  • Tasapainoon liittyvät ongelmat on ratkaistu ja työskentelyalueiden turvallisuus maksimoitu.
  • Yritys on saanut uuden tuotteen, kasvattanut liiketoimintaansa ja sen brändi tunnetaan nyt eri puolilla maailmaa.