5 5
Asiakasesimerkkejä Hardox® auttaa VERCOa toimittamaan laitteita kaivostoimintaan ääriolosuhteissa

 
Tilaa jo tänään Special Steelsin uutiskirje
ja saat viimeisimmät uutiset Hardoxista sähköpostiisi

 

TILAA UUTISKIRJE

Hardox® auttaa VERCOa toimittamaan laitteita kaivostoimintaan ääriolosuhteissa

Johtava kaivosteollisuuden kulutusosien toimittaja aikoo laajentaa markkinoitaan ääriolosuhteissa tapahtuvaan kaivostoimintaan. Yritys haluaa päästä tavoitteeseensa käyttämällä maansiirtokoneissa Hardox®- ja Weldox-teräksiä niin paljon kuin suinkin mahdollista.

Haaste

VERCO on asettanut tuotteidensa laadun etusijalle, minkä ansiosta se on pysynyt Italian johtavien kaivos- ja louhintakoneiden kulutusosavalmistajien joukossa. Yritys on erikoistunut kaivosteollisuuden kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien (kapasiteetiltaan jopa 30 kuutiometrin) kauhojen, murskainten vahvikkeiden ja kierrätyslaitteiden valmistukseen. VERCO oli ensimmäisiä italialaisia yrityksiä, jotka alkoivat valmistaa kaivinkoneiden kauhoja yksinomaan Hardox®-kulutuslevyistä.

VERCOn vientijohtaja Daniele Arrighin mukaan ylläpitokustannusten minimointi näissä käyttökohteissa on erittäin haastavaa. VERCOn asiakkaat odottavat yritykseltä paitsi huippulaadukkaita tuotteita, myös teknistä asiantuntemusta.

”Meillä on hyvä jakeluverkosto niin Italiassa kuin ulkomaillakin, ja nyt olemme valtaamassa uusia markkinoita ja toimialoja. Meidän on siis valmistauduttava ratkomaan aivan uudenlaisia teknisiä ongelmia. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa esitellä SSAB:n ja VERCOn tuotteet mahdollisimman monille yrityksille”, Arrighi kertoo.

”Tarjoamme kestäviä kulutusosia, joiden huollon tarve on vähäinen, mikä tarkoittaa sitä, että tuotantokatkoksia tapahtuu vähemmän ja kustannukset pysyvät pienempinä. Asiakkaamme ostavat meiltä laitteita, jotka voidaan asentaa käyttöpainoltaan 300–400 tonnin kaivinkoneisiin. Tällaisten koneiden tuotantokatkokset tulevat erittäin kalliiksi. Meidän avullamme asiakkaat voivat parantaa näiden jättimäisten koneidensa luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.”

Ratkaisu

Hardox® in My Body- ja Hardox Wearparts® -jäsenenä VERCO pääsee hyödyntämään SSAB:n teknistä asiantuntemusta ja voi tätä kautta tarjota asiakkailleen Hardox®- ja Strenx®-teräksiä myös uusiin käyttökohteisiin.

”Meillä on ollut jo pitkään erinomaiset suhteet SSAB:n edustajiin, joten voimme luottaa siihen, että saamme heiltä teknistä tukea aina tarvittaessa. Käytämme Hardox® 400-, 450- ja 500-, HiTuf- ja Strenx® 700*-teräksiä alhaisissa lämpötiloissa käytettävien kaivinkoneiden kauhoihin”, Arrighi kertoo.

”Jos asiakkaalla on työmaallaan ongelmia, käymme paikan päällä SSAB:n insinöörin kanssa. Hän voi neuvoa asiakasta välittömästi, arvioida tekniset vaatimukset ja auttaa ratkaisemaan ongelman. Usein ratkaisuna on vahvempi teräs. Tällaisesta yhteistyöstä on hyötyä kaikille osapuolille”, Arrighi tiivistää.

Edut asiakkaalle

  • Vähemmän laitevikoja ja virhetilanteita – vähäisempi huollon tarve ja pienemmät kustannukset.
  • Hardox®-kulutuslevyjen käyttö on parantanut tuotteiden laatua ja brändin imagoa.
  • Uudenlaiset tekniset ongelmat on voitu ratkaista, kun yritys on laajentanut uusille markkinasegmenteille.
  • SSAB tarjoaa yrityksen asiakkaille teknistä tukea ja avustaa suunnittelussa.
  • Hardox Wearparts®- ja Hardox® In My Body -jäsenyydet tuovat VERCOlle monenlaisia etuja, esimerkiksi lyhyet toimitusajat, tukea markkinointiin ja tiedot uusista tuotteista.

*Tunnettiin aiemmin nimellä Weldox 700.