5 5
Hardox® 500 Tuf kippilavoihin
Hardox 500 Tuf kippilavoihin

Hardox® 500 Tuf kippilavoihin

Hardox® 500 Tuf on samanaikaisesti sekä erikoisluja että erittäin kova, ja sen sitkeys on taattu. Nämä ominaisuudet yhdessä parantavat kuorma-autojen lavojen kulutus- ja iskunkestävyyttä sekä rakenteellista suorituskykyä merkittävästi.

Hardox® 500 Tuf -teräksestä valmistettujen lavojen tavallisimpia käyttökohteita ovat painavien ja terävien kivien lastaaminen ja purkaminen louhoksilla ja kaivoksissa, suuren ja painavan kierrätysmetallin käsittely sekä betoniterästä sisältävien betonielementtien lastaaminen tai pudottaminen lavoille purkutöiden yhteydessä.

 

Lataa ”Hardox® 500 Tuf kippilavoihin”  

Pidempi käyttöikä

Hardox® 500 Tuf -teräksen käyttöikä on graniitin liukumisesta aiheutuvaan kulumiseen perustuvien WearCalc- ja TippCalc-laskelmien perusteella kaksinkertainen verrattuna Hardox® 400 -teräkseen.

Sitkeä kylmissäkin olosuhteissa

Hardox® 500 Tuf -teräksellä on erinomainen iskusitkeys jopa pakkasella. Kaikkien paksuuksien taattu iskuenergia on 27 J -20 °C:ssa. 20 mm paksujen kulutuslevyjen tyypillinen arvo on 45 J -40 °C:ssa.

Helposti koneistettavissa

Hardox® 500 Tuf -terästä voidaan käsitellä samoilla koneilla kuin muitakin Hardox®-teräksiä. Sen taivutettavuussuositukset ovat samat kuin Hardox® 450 -teräkselle.