5
SSAB Laser
PARAS VAIHTOEHTO NOPEAAN JA TARKKAAN LASERLEIKKAUKSEEN

SSAB LASER – MAKSIMOI TUOTANTOTEHOSI ENSILUOKKAISEN LASERLEIKKAUKSEEN TARKOITETUN TERÄKSEN AVULLA

Laserleikkaukseen tarkoitettu huippuluokan rakenneteräs ja luja kylmämuovattava teräs. SSAB Laser® parantaa tuottavuutta, tuotosta sekä valmiiden tuotteiden laatua. SSAB Laser® -teräksen tasomaisuus on taattu sekä ennen laserleikkausta että sen jälkeen.

Paras teräs nopeaan ja tarkkaan laserleikkaukseen

 • Erittäin puhdas teräs
 • Optimoitu kemiallinen koostumus
 • Tarkat mittatoleranssit
 • Ominaisuudet ylittävät aina EN-standardit
 • Erinomainen iskusitkeys alhaisissa lämpötiloissa
 • Optimoitu pinnanlaatu laserleikkaukseen
 • Tiheä nestaus jaetuilla leikkauslinjoilla
 • Korkealaatuiset leikatut reunat myös suurilla leikkausnopeuksilla
 • Leikattujen osien tasomaisuuden poikkeama ≤ 3,0 mm/m
 • Ennustettavat ja toistettavat ominaisuudet kylmämuovauksessa
 • Samat takuuarvot taivutettaessa kaikkiin suuntiin
 • Sisäpuolinen taivutussäde 0,0 x paksuus MC Plus -nauhatuotteissa

"Cut the scrap" – optimoi materiaalinkäyttö ensiluokkaisen laserleikkausteräksen avulla

SSAB Laser® -teräksen tasomaisuus ja kylmämuovausominaisuudet vievät automatisoitujen prosessien suorituskyvyn uudelle tasolle.  

Kokonaisvaltainen prosessinhallinta takaa tasomaisen lopputuloksen. Laserleikkaukseen suunniteltu teräs täyttää tiukimmatkin vaatimukset helppoon ja nopeaan laserleikkaukseen. Tämä lyhentää tuotantoaikoja, vähentää jälkityöstön tarvetta ja varmistaa tarkan leikkaustuloksen.

Erinomainen suorituskyky

Leikattujen reunojen laatu

Leikattujen reunojen laatu

Oikeanlaisia parametreja käyttämällä jopa 30 mm:n paksuiset SSAB Laser® -levyt voidaan leikata huomattavasti nopeammin kuin tavallista terästä – leikattujen reunojen laadusta tinkimättä.
Lisää tuottavuutta

Lisää tuottavuutta

SSAB Laser® voi lisätä tuottavuutta  jopa 10 %. Lisäksi jaetut leikkauslinjat voivat parantaa tuottavuutta jopa 30 %, mikä tuo mukanaan suoria  kustannussäästöjä.
Taattu tasomaisuus

Taattu tasomaisuus

SSAB Laser® on maailman ainoa teräs, jonka tasomaisuuden enimmäispoikkeamaksi taataan oletuksena 3 mm/m laserleikkauksen jälkeen.

SSAB Laser® Plus maksimoi tuotantotehon

SSAB Laser® Plus -teräslaaduilla on vieläkin parempi suorituskyky. Nimessä oleva Plus-sana viittaa suurempaan iskusitkeyteen ja parempaan taivutettavuuteen. Suurempi iskusitkeys minimoi tuotannonaikaisten ja lopullisessa tuotteessa esiintyvien murtumien riskin. SSAB Laser® Plus -teräksen taivutussäteeksi taataan 0,0–1,0-kertainen paksuus teräslajista ja tuotteen muodosta riippuen.

Taattu minimitaivutussäde on sama kaikkiin suuntiin, joten sijoittelu on joustavampaa. Tiukan taivutussäteen ansiosta suunnittelijoilla on paremmat vapaudet kehittää vähemmän prosessointia vaativia tuotteita. Muovaaminen hitsauksen sijaan on tehokas tapa lyhentää läpimenoaikoja ja leikata tuotantokustannuksia.
Direct access to expertise and technical support
Many ways to get your steel

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat lisätietoja tai tarjouksen. Tukitiimimme on valmiina auttamaan.

Yhteystiedot