5 5
Asiakasesimerkkejä Dionbilt Trailers – kaikki haluavat Strenx®-tarran

 

Tilaamalla neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme
pysyt ajan tasalla Strenx®-rakenneteräksiin liittyvistä uutisista

 

Tilaa uutiskirje

Dionbilt Trailers – kaikki haluavat Strenx®-tarran

SSAB:n My Inner Strenx® ‑ohjelmaan kuuluva Dionbilt Trailers toimii Washingtonin osavaltiossa Grandviewssä ja valmistaa tilaustyönä perävaunuja asiakkailleen Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Sen tuotevalikoimaan lukeutuvat merikonttien kuljettamiseen suunnitellut erittäin kevyet perävaunualustat. 

Haasteena ulkoasu ja valmisteluun kuluva aika

Aiemmin Dionbilt käytti kevyisiin perävaunualustoihin T1-terästä. Materiaalin epäpuhtauksien vuoksi valmistelutyöt veivät lukuisia tunteja. Lisäksi sen poimuilu hankaloitti maalaamista ja ammattimaisen ulkoasun aikaansaamista.

Ratkaisu – Strenx® 100

Nykyään Dionbilt käyttää runkoihin Strenx® 100 ‑rakenneterästä etu- ja takapankkoa lukuun ottamatta.

Edut: puhtaampi, kevyempi ja parempi alusta

Dionbiltin omistajan Branden Dionin mukaan Strenx®-teräksen puhtaus auttaa säästämään valmistelutöissä monia työtunteja. ”Maalaustyömme ovat nousseet aivan uudelle ammattimaisuuden tasolle”, Dion kehuu. ”Monet asiakkaistamme haluavat perävaunuun heidän vetoautoihinsa sointuvan metallivärin. Ennen pinta saattoi jäädä aaltoilevaksi tai rakeiseksi, mutta nyt lopputulos on upean tasainen ja kiiltävä.”

Lisäksi alustat ovat entistä parempia ja kevyempiä. ”Strenx®-tarrojen suosio vaikuttaa kasvavan”, Dion toteaa. ”Nykyiset asiakkaamme kertovat potentiaalisille asiakkaille, että uudet alustat – jotka on valmistettu noin kolmen viime vuoden aikana – ovat aiempaa parempia ja kevyempiä. Kun potentiaalinen asiakas sanoo, ettei halua alustaa, jossa ei ole tarraa, ohjelmassa on selvästi onnistuttu. Olen iloinen siitä, että asiakkaat tuntevat meidät Strenx®-alustoistamme!”