5
Asiakasesimerkkejä My Inner Strenx® -ohjelma maa- ja metsäteollisuuteen

 

Tilaamalla neljä kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme
pysyt ajan tasalla Strenx®-rakenneteräksiin liittyvistä uutisista

 

Tilaa uutiskirje

My Inner Strenx® -ohjelma maa- ja metsäteollisuuteen

"Olemme vakuuttuneita, että nykyaikaiset tuotteemme ovat muita brändejä parempia, ja My Inner Strenx® -ohjelmaan osallistuminen antaa lisäarvoa, joka tukee ja vahvistaa sekä markkinointia että myyntiä."

J. David Señarís, espanjalaisen maatalouskonevalmistaja TMC Cancelan suunnitteluosaston johtaja, selittää, miksi yritys oli SSAB:n ensimmäinen eteläeurooppalainen asiakas, josta tuli My Inner Strenx® -ohjelman jäsen, ja maailman ensimmäinen omalla sektorillaan.

Vuonna 1971 perustettu TMC Cancela päätti jo varhaisessa vaiheessa keskittyä maa- ja metsätaloussektorien asiakasratkaisujen korjaamiseen ja innovoimiseen.

Erikoislujaa terästä hankaliin käyttöympäristöihin pitkälle erikoistuneilla aloilla

Nykyään TMC Cancela on pitkälle erikoistunut omilla ydinaloillaan. Sillä on laaja tuotevalikoima, johon kuuluvat mm. kesanto ja piennarmurskaimet ja laadukkaat maatalouskoneet, kuten niittokoneet.

"Kuten varmaan ymmärrät, tuotteitamme käytetään enimmäkseen hyvin vaativissa olosuhteissa ja asiakkaamme odottavat koneidemme vastaavan heidän tarkoitusperiään kaikissa tilanteissa", David Señarís sanoo. 
Erikoislujaa terästä on käytetty TMC Cancelassa jo pitkään. 

"Mutta varsinainen parannus oli, kun saimme tietoa SSAB:n tuotevalikoimasta", David Señarís toteaa. "Se tapahtui vuonna 2008, juuri ennen kuin TMC Cancela aloitti kansainvälisen markkinoinnin."

Strenx®-teräs sopii erinomaisesti asiakkaan tarpeisiin

Strenx®-teräslaatujen ominaisuudet vastaavat täydellisesti TMC Cancelan vaatimuksia.

"Strenx® tuo lisäarvoa prosessimme jokaiseen vaiheeseen", David Señarís kertoo. "Käyttämistämme SSAB:n tuotteista on hyötyä suunnittelussa, leikkauksessa, taivutuksessa ja hitsauksessa. Kaikessa."

David Señarís painottaa, että osa TMC Cancelan viimeaikaisesta menestyksestä maailmanmarkkinoilla johtuu täysin uudesta tavasta suunnitella.

"Olemme suunnitteluosastolla ottaneet ideoita autoteollisuudesta", hän toteaa. "Laatu ja käyttöikä ovat tietenkin tärkeitä ominaisuuksia, kun asiakas ostaa uusia koneita, mutta hyvällä suunnittelulla on lähes aina suurin vaikutus lopulliseen päätökseen."

Suunnittelun kannalta hyvä valinta

David Señarísin mielestä suunnittelun kannalta SSAB:n Strenx®-teräs on todella hyvä valinta.

"Kun pystymme käyttämään ohuempaa terästä, saamme suunnittelun kannalta monia etuja ilman, että hävitään ominaisuuksissa", hän sanoo. "Tuotteestamme tulee kevyt ja se myös näyttää kevyemmältä, mikä on ehkä vielä tärkeämpää. Lisäksi voimme lisätä muutamia muotoilullisia yksityiskohtia, joita asiakkaat arvostavat."

TMC Cancela tekee suurimman osan kehitys- ja valmistustyöstä talon sisällä. Kehityksen ja suunnittelun lisäksi yrityksellä on myös konepaja, jossa tehdään suurin osa tuotteiden leikkaus-, taivutus-, hitsaus-, maalaus- ja kokoonpanotöistä. 

Jatkuvaa parantamista ja tuotekehitystä

"Kyse on todellakin edusta, kun puhutaan tuotekehityksestä ja jatkuvista parannuksista", David Señarís toteaa. "Yrityksen kaikkien osastojen keskinäisen yhteistyön ansiosta olemme tietoisempia markkinasuuntauksista, tuotteiden käyttökokemuksista sekä mahdollisista valmistusprosessissa ilmenevistä hankaluuksista."

Siksi hänellä on paljon tietoa Strenx®-tuotteiden eduista konepajalla.

"Helppo taivuttaa, helppo leikata, ei muodonmuutoksia hitsattaessa, paremmat mekaaniset ominaisuudet. Listaa voisi jatkaa loputtomiin."

Mutta yhtä tärkeää on, että loppuasiakkaat tietävät TMC Cancelan käyttävän aina Strenx®-terästä. Yritys vahvistaa yhteistyötä käyttämällä tuotteissaan tarraa, joissa on My Inner Strenx® -logo.

"Se antaa tuotteillemme lisäarvoa, mitä loppuasiakkaat todella arvostavat. He tietävät, että TMC Cancelan suunnittelu ja Strenx®-teräs ovat lyömätön yhdistelmä. Se näkyy myyntiluvuissamme."