Strenx® -rakenneteräs on sopivan lujaa maailman suosituimpaan tela-alustaiseen nosturiin, XCMG:n 4 000 tonnin malliin

Strenx® 1100 E -teräksestä valmistetut vetotangot turvallinen valinta XCMG:n ennätyksiä rikkoviin tela-alustaisiin nostureihin

TILAA UUTISKIRJE

Jättinosturi on maailman suurin tela-alustainen nosturi. XGC88000-nosturin suurin nimellinen nostomomentti on 88 000 tf·m, mikä vastaa 4 000 tonnin nostokykyä. Kiinalainen Xuzhou Construction Machinery Group Co., Ltd. (XCMG) valitsi käyttöönsä erikoislujan Strenx® 1100 E -rakenneteräksen. (XCMG).

Vetotangot valmistetaan kestämään suurta vetokuormitusta, ja niitä käytetään vakauttamiseen erilaisissa rakenteissa, kuten nostureissa, rakennuksissa ja silloissa. XGC88000-nosturissa vetotankoja käytetään varmistamaan tukeva liitos nosturin puomien ja maassa olevien vastapainojen välillä.

Tela-alustainen nosturi

Turvallisuus on nostolaitteissa ensisijaisen tärkeää, ja Strenx®-rakenneteräksen luotettavat ja tasalaatuiset mekaaniset ominaisuudet täyttävät asiakkaiden ja viranomaisten tiukat vaatimukset. Strenx® 1100 E -terästä on käytetty XGC88000-nostureissa alusta alkaen. Vetotangot leikataan levyistä SSAB:n Kunshanin-toimipaikassa XCMG:n oman mallin mukaisesti. Ennen tuotannon aloittamista SSAB antoi neuvoja materiaalin valintaan ja hoiti kaiken esituotantoon kuuluvan testauksen.

Strenx® 1100 E -teräksen myötölujuus on vähintään 1 100 MPa. Kun käytetään näin vahvaa terästä, vetotangoista voidaan tehdä ohuempia, mikä vähentää painoa ja helpottaa siten käsittelyä ja madaltaa kuljetuskustannuksia. Strenx® 1100 E -teräksen tasalaatuiset ominaisuudet, taatut toleranssit ja pinnan korkea laatu tekevät leikkaamisesta ja koneistuksesta helpompaa ja ennakoitavampaa. Vakaat konepajaominaisuudet takaavat tuottavuuden ja kustannustehokkaan tuotantoprosessin. XCMG tietää, että kaikki vetotangot ovat yhtä laadukkaita, vahvoja ja turvallisia.

”XCMG on yksi alan johtavista toimijoista. Uusien tuotteiden, kuten XGC88000-nosturin, suunnittelussa käytetään vain luotettavimpia materiaaleja, jotka takaavat turvallisuuden, vakauden ja asiakastyytyväisyyden. Strenx®-rakenneteräs on täydellinen valinta. Sillä on SSAB:n tuotteista tutut hyvät ominaisuudet, ja yrityksen tarjoama tuki on erittäin arvokasta.” XCMG-nostureiden tekninen osasto.

Muut tuotteet

 

Tela-alustainen nosturi, XCMG:n 4 000 tonnin malli

Vetotangot ovat tela-alustaisten nostureiden tärkeimpiä osia, ja XCMG voi olla varma siitä, että Strenx® 1100 E kestää. Duqmin öljynjalostamossa Omanissa otetussa kuvassa tela-alustainen nosturi XGC88000 nostaa DHT-reaktoria, joka painaa 970 tonnia.

 

 

Korkealaatuiset vetotangot XCMG:n tela-alustaisiin nostureihin
XCMG:n tela-alustaisiin nostureihin käytettävien korkealaatuisten vetotankojen massatuotanto on mahdollista Strenx® 1100 E -teräksen tasalaatuisuuden ansiosta.
5