5
Strenx perävaunuihin
SSAB Strenx ‑rakennusteräs kuorma-autoille

Erikoisluja teräs perävaunujen runko- ja lavarakenteisiin

Strenx® -rakenneteräs auttaa parantamaan perävaunun lujuutta, keveyttä, turvallisuutta, kilpailukykyisyyttä ja kestävää tuotantoa. Strenx® -rakenneteräksen ominaisuudet – myötö- ja murtolujuus, taivutettavuus ja iskusitkeys – ovat erittäin tasalaatuisia, mikä takaa konepajan tarkkuuden ja tehokkuuden.

KEVENTÄÄ PAINOA

LISÄTÄ HYÖTYKUORMAA

VÄHENTÄÄ POLTTOAINEEN KULUTUSTA

EDISTÄÄ KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

ESIMERKKEJÄ PERÄVAUNUTYYPPEISTÄ

MULLISTAVA PERÄVAUNURATKAISU

Italialaisen Mantellan taaksepäin kippaava Stratosphere 3.0 ‑puoliperävaunu edustaa seuraavan sukupolven perävaunutekniikkaa ja voitti arvostetun Swedish Steel Prize ‑palkinnon vuonna 2018. Perävaunun runko painaa saman verran kuin alumiiniset rungot, mutta sillä on paremmat mekaaniset ominaisuudet ja sitä on helpompi käsitellä.

Vahva, kevyt, tehokas ja kaunis.

HYÖDY TERÄKSEN EDUISTA

Strenx®-rakenneteräs

  • keventää painoa
  • lisää hyötykuormaa
  • vähentää polttoaineen kulutusta
  • edistää kestävää kehitystä
tipper trailer
Trailer lifted

Jos etsit terästä perävaunun runkoon, Strenx®-rakenneteräs on oikea valinta. Erikoisluja rakenneteräs on ihanteellinen materiaali perävaunujen metallisiin lattia- ja laitarakenteisiin. Asiakkaamme käyttävät sitä myös alleajosuojissa, vetotapeissa ja -kytkimissä sekä puutavaraperävaunujen tolpissa ja pankoissa.

Kun valitset perävaunumateriaaliksi vahvan mutta kevyen Strenx®-rakenneteräksen, voit olla varma teräksen puhtaudesta sekä tasalaatuisista ja taatuista ominaisuuksista. Lisäksi se keventää perävaunun omapainoa merkittävästi ja auttaa näin lisäämään hyötykuormaa, vähentämään polttoainekustannuksia, pienentämään toiminnan hiilijalanjälkeä ja parantamaan tuottavuutta.

Miksi et siis nopeuttaisi investoinnin takaisinmaksuaikaa ja valitsisi perävaunun runkoon ja komponentteihin Strenx®-rakenneterästä ruostumattoman teräksen tai muiden perinteisten vaihtoehtojen sijaan? Ota yhteyttä jo tänään, niin autamme valitsemaan parhaiten soveltuvan teräslaadun perävaunun jokaiseen komponenttiin.