5
Räätälöidyt profiilit
<image mediaid="{3B07B596-4F98-4600-A7D2-4BBA67A4456C}" alt="Custom steel sections" height="" width="" hspace="" vspace=""></image>

Räätälöidyt profiilit tuovat uusia mahdollisuuksia

SSAB toimii yrityksesi kehityskumppanina ja auttaa keksimään ja luomaan täysin uudenlaisia tuotteita tai parantaa jo olemassa olevia. Perusprofiilien lisäksi toimitamme asiakkaan omiin tarpeisiin räätälöityjä profiileja käyttökohteeseen parhaiten soveltuvista teräksistä valmistettuina. Profiilien räätälöinnillä voidaan lisätä lopputuotteen kilpailukykyä ja yrityksen tuotantotehokkuutta.

Asiakkaamme käyttävät räätälöityjä teräsprofiileja erityisesti rakennusteollisuudessa, ajoneuvotekniikassa, maataloudessa, kuljetusalalla, nostolaitteissa, käsittelyjärjestelmissä ja energia-alalla sekä monissa muissa kohteissa.

Teräsprofiilimuotojen valikoima on lähes loputon. Pystymme valmistamaan tuhansia erilaisia muotoja rei’itettyinä, laserleikattuina, hiekkapuhallettuina, maalattuina, kuumasinkittyinä tai sinkkipinnoitettuina. Profiileja on saatavilla aina 12,5 mm:n paksuuteen asti pituusalueella 0,5–21 m.

SSAB:n teräsasiantuntemuksen ja rullamuovauskokemuksen ansiosta voimme toimittaa juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tailored sections