5
Infrastruktuuriratkaisut

TERÄSPAALUT JA INFRASTRUKTUURITUOTTEET

Omistautunut ja sitoutunut kumppani

Luotettava kumppani, vahvasti mukana

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että SSAB toimittaa ensiluokkaisia, vastuullisesti valmistettuja infrastruktuurituotteita, jotka ovat kustannustehokkaita. Meille kumppanuus asiakkaan kanssa tarkoittaa sitoutumista nopeisiin toimituksiin sekä asiantuntija-apua asiakkaalle aina tarvittaessa niin projektien suunnittelun kuin toteutuksenkin aikana.

SSAB:n kattavassa infrastruktuurituotteiden valikoimassa on teräspaaluja ja tukiseiniä perustuksiin ja satamarakenteisiin. Tarjoamme myös suojakaidejärjestelmiä, trapetsiprofiileja siltojen jäykisteisiin, erilaisia teräsputkituotteita virtausputkistoihin sekä laajennettavia kalliopultteja kaivosten ja tunnelien kattovahvikkeisiin.

Infrastructure solutions

Monipuolinen teräspaalujen mittavalikoima

SSAB:n teräspaalujen mittavalikoima on monipuolinen, joten oikeankokoiset, -pituiset ja -laatuiset paalut on helppo valita mihin tahansa projektiin. Paalut asennetaan joko lyömällä tai poraamalla, ja niiden halkaisijat vaihtelevat välillä 75–1220 mm ja paksuudet välillä 6,3–23 mm. SSAB:n erityisesti paalutusta varten suunnitellut teräslaadut ovat S440J2H ja S550J2H.

Retaining walls

Rakenna kestävämmin lujilla RRs®- ja RDs®-teräspaaluilla

SSAB:n erikoislujasta teräksestä valmistetut RRs®- ja RDs®-paalut yhdessä tehokkaan suunnittelun, helpon ja nopean asennuksen ja tavallisia paaluja pienempien ympäristövaikutusten kanssa ovat nyt entistäkin tehokkaampi ratkaisu.

Koska paaluissa käytetään lujempaa S550J2H-teräslajia, niiden kuormankantokyky on jopa 20 % suurempi kuin S460MH-teräksestä valmistettujen paalujen. Paalujen suurempaa kuormankantokykyä voidaan hyödyntää käyttämällä joko pienempiä paaluja tai vähemmän paaluja. Asiakkaalle tämä tuo merkittäviä taloudellisia etuja, sillä projektin kokonaiskustannukset pienenevät.
Lue lisää
RRs-paalut

 

Korkean lujuuden RRs®- ja RDs®-paalut

Parempi kuormankantokyky ja pienemmät kustannukset

RRs-paaluvalikoimassa on seitsemän yleistä paalukokoa

RR-paalujen erinomaiset ominaisuudet, kuten helppo ja nopea jatkaminen ulkoisilla kitkaan perustuvilla jatkoksilla, sekä muut paalutarvikkeet ovat saatavilla myös lujasta teräksestä valmitetuille RRs-paaluille.

Erikoislujan S550J2H-teräksen edut SSAB:n RRs-paaluissa:

Koska paaluissa käytetään lujempaa S550J2H-teräslajia, niiden kuormankantokyky on 20 % suurempi kuin tavallisten RR-paalujen. Kun paalujen kuormankantokyky on parempi, niitä tarvitaan vähemmän.

Vaihtoehtoisesti erikoislujasta teräksestä valmistettuja RRs-paaluja voidaan käyttää suurempien RR-paalujen sijaan. Hyvä esimerkki tästä on RRs125/6,3-paalukoko, jolla voidaan helposti korvata koko RR115/8.

Customer case Bavo Kademuren harbour

Uutiset

3 kesä
New mechanically attached rock shoes for RR270 and RR320 pile sizes
New rock shoes enable more flexible operations at site. Mechanically attached rock shoes are attached to piles in site as old welded rock shoes were attached at SSAB factory. This enables more flexible operations especially in projects where the amount of piles may change during execution.
3 kesä
Updated RRPileCalc design tool
RRPileCalc – design tool for SSAB’s steel piles has been updated. Latest version available at the moment is 3.4.1.0. You can check the version number of the program you are using from the lower right hand corner of the program window.

Subscribe to infrastructure newsletter

Our infrastructure newsletter is sent out quarterly mainly in the Nordic countries and Continental Europe. It contains the latest news and articles about infrastructure construction products including steel pipe piles, retaining walls, pressure pipes, safety barrier systems, trapezoidal sections and expandable rock bolts.
Subscribe now

Lähettämällä tämän lomakkeen

  • myönnät SSAB:lle luvan henkilötietojesi käsittelemiseen
  • myönnät SSAB:lle luvan lähettää tietoa tuotteista ja palveluista
  • hyväksyt SSAB:n tietosuojaselosteen.

Noudatamme aina paikallista tietosuojalainsäädäntöä.