5
SSAB:n Ohutseinäputkikäsikirja

SSAB:n Ohutseinäputkikäsikirja

Kolmas painos on nyt saatavilla!

Näe, miten SSAB:n valmistamien ohutseinäputkien erityisominaisuudet, SSAB Form Tube –putkien tavallista parempi muovattavuus ja Docol Tube –putkien suurempi lujuus, voidaan hyödyntää. Precision Steel Tube Handbook on kattava opas kylmämuovattujen hitsattujen ohutseinäputkien ominaisuuksista ja käytöstä suunnittelijoille, kehittäjille ja ostajille. Kirjasta selviää muun muassa teräslaatujen erot, kylmämuovauksen vaikutus sekä SSAB Form Tube ja Docol Tube -putkien kustannustehokas hyödyntäminen erityisesti tuotteissa, joiden valmistamiseksi taivutetaan, hitsataan tai pinnoitetaan. Teos on englanninkielinen.

Precision Steel Tube Handbook on saatavilla sähköisessä muodossa. Tekninen asiakaspalvelumme mielellään esittelee kirjaa tarkemmin ja järjestää siihen liittyviä seminaareja sekä toimittaa painettuja kirjoja niitä haluaville.

Tämän lomakkeen lähettämällä myönnät SSAB:lle luvan henkilötietojesi käsittelemiseen ja hyväksyt SSAB:n tietosuojaselosteen. Noudatamme aina paikallista tietosuojalainsäädäntöä.