Putket
Putket

Teräsputket – laaja tuotevalikoima, useita käyttökohteita

Etsitkö teräsputkia? Tutustu laajaan teräsputkien tuotevalikoimaamme, joka on tarkoitettu lukuisiin käyttökohteisiin, kuten valmistavaan teollisuuteen ja rakentamiseen. SSAB tarjoaa omasta teräsnauhasta valmistettuja laadukkaita putkia eri muodoissa. Valittavissa on sekä kantikkaita että pyöreitä putkia, trapetsiprofiileja, ohutseinäputkia, kylmämuovattuja avoprofiileja, teräspaaluja, tukiseiniä, suojakaidejärjestelmiä sekä runkovesiputkia. Monipuolisen valikoiman sekä lujien ja kevyiden putkiemme avulla voit parantaa tuotantosi kustannustehokkuutta. Ota yhteyttä jo tänään!

WEBINAARIT JA TAPAHTUMAT tuotetiedot

6 syytä valita SSAB:n putkituotteet

tasainen laatu

Tasainen laatu

Erästä erään. Aina. Tuottavuus paranee, kun muutosten tarve, katkokset ja hukan määrä tuotannossa vähenevät. Entistä parempi ennustettavuus helpottaa tuotannon suunnittelua ja aikataulutusta.

parempi kestävyys

Kestävä kehitys

Hiilitehokkuutemme (CO2 terästonnia kohden) on yksi terästeollisuuden parhaimmista. Kun ostat teräsputket meiltä, autat pienentämään tuotannon aikaisia ympäristövaikutuksia. Voit optimoida putkituotteita valitsemalla sopivimman teräslaadun, pituuden, muodon ja paksuuden sekä käyttämällä mahdollisesti esivalmistettuja komponentteja.

suurempi hyötykuorma

Suurempi hyötykuorma

Putkia käytetään lähes kaikkialla, esimerkiksi kuorma-autojen, junanvaunujen, nostureiden ja muiden kuljetusvälineiden runkorakenteissa. Lujien teräslaatujen avulla voidaan putkien seinämäpaksuutta ohentaa ja siten kasvattaa hyötykuormaa. Hyötykuorma sen todistaa!

oma teräs

Oma teräs

Kun ostat teräsputket meiltä, voit olla varma mitä saat. Takaamme jäljitettävyyden, luokkansa parhaan erien välisen tasalaatuisuuden ja erinomaisen teknisen tuen. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset teräsputket, tavoittelitpa sitten mitä tahansa: pienempää painoa, parempaa muovattavuutta, suurempaa hyötykuormaa tai pienempiä elinkaarikustannuksia.

Kevennä painoa

Kevennä painoa

Kevennä rakenteiden painoa optimoimalla käytettyjen rakenneputkien teräslaji, muoto ja paksuus niiden lujuudesta ja kestävyydestä tinkimättä. SSAB:n asiantuntijat auttavat sinua mielellään, olipa kyse sitten rakennuskomponenteista, raskaista ajoneuvoista tai muista käyttökohteista.

Säästä aikaa

Säästä aikaa

SSAB:n putkituotteiden käyttö on helppoa. Niiden hitsaus, leikkaus ja muovaus on sujuvaa. Tuotteidemme avulla voit vähentää aikaavieviä työvaiheita. Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut. Eri valmistuserien tasalaatuisuus helpottaa erästä toiseen siirtymistä.

Meiltä putkituotteet tarpeisiisi

Rakenneputket

Rakenneputket

Parempi tuottavuus ja suunnittelun vapaus

SSAB valmistaa kylmämuovattuja ja hitsattuja rakenneputkia monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten nostolaitteisiin, kuljetuskalustoon ja rakentamiseen. SSAB Domex® -putket, erikoislujat Strenx®-putket ja muut tuotteemme ovat markkinoiden vahvimpia/kestävimpiä ja luotettavimpia rakenneputkia. Niiden avulla voit keventää (merkittävästi) rakenteiden painoa, saavuttaa materiaali- ja kustannussäästöjä ja kehittää innovaatioita/parantaa muotoilua.

Avoprofiilit

Kylmämuovatut avoprofiilit

Laaja kylmämuovattujen avoprofiilien valikoimamme tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia teräslaatujen ja muotojen suhteen. Käyttökohteen mukaan optimoidut teräslaadut ja muodot tuovat mukanaan merkittäviä paino- ja kustannussäästöjä.

Avoprofiilit
Ohutseinäputket

Ohutseinäputket

Monipuolisimmat ohutseinäputket

Meiltä löydät varmasti tarpeisiisi sopivat ohutseinäputket riippumatta siitä, tavoitteletko pienempää painoa, parempaa korroosionkestävyyttä, tiukempia toleransseja, erinomaista pinnanlaatua tai matalampia käsittelykustannuksia. Tarjoamme useita pinnoitevaihtoehtoja ja sinkkipinnoitteen paksuuksia välillä 100–600 g/m2. Galvannealed-pinnoitetut (sinkki-rautaseos) putkemme ovat paras valinta käyttökohteisiin, joissa tarvitaan maalin erinomaista tarttuvuutta, hyvää hitsattavuutta ja erinomaista korroosionkestävyyttä.

TERÄSPAALUT JA INFRASTRUKTUURITUOTTEET

Vastuullisesti tuotettu, vastinetta rahoille

Rakenna kokonaistaloudellisesti oikein. SSAB toimittaa ensiluokkaisia teräspaaluja ja muita infrastruktuurituotteita, kuten suojakaidejärjestelmiä, trapetsiprofiileja terässiltoihin ja paineputkia. Vastuullisesti tuotetut tuotteemme ovat hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaisia. Meille kumppanuus asiakkaan kanssa tarkoittaa sitoutumista täsmällisiin toimituksiin ja asiantuntija-avun tarjoamista sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa.

Teräspaalut ja infrastruktuurituotteet

Putkituotteiden palvelut – räätälöity tarpeisiisi

käsikirjat

Käsikirjat

Tutustu maksuttomiin käsikirjoihimme! Rakenneputki- ja ohutseinäputkikäsikirjamme sisältävät yksityiskohtaista teoreettista tietoa, ohjeita eri käyttökohteisiin ja suosituksia esimerkiksi teräsputkien hitsaukseen, muovaukseen ja suunnitteluun. Voit tilata käsikirjoja painetussa muodossa tai ladattavina PDF-tiedostoina.

laskurit ja työkalut

Laskurit ja suunnittelutyökalut

Suunnittelutyökalumme tekevät uusien mallien luomisesta entistä nopeampaa, tarkempaa ja helpompaa. FrameCalc on tehokas ohjelmisto rakenneputkista valmistettujen kattoristikoiden suunnitteluun. Suunnittelutyökalumme auttavat laskemaan yksittäisten paalujen ja paaluseinien kestävyyden. Mikä parasta, työkalut ovat maksuttomia ja helppokäyttöisiä.

webinaarit

Webinaarit ja ladattavat tiedostot

Tule kuuntelemaan asiantuntijoitamme ja opi lisää SSAB:n putkien tuote- ja palveluvalikoimasta. Saat käyttöösi myös tallennetut webinaarit ja lisätietoa putkituotteista ladattavassa muodossa.

Vihreämpi maailma – SSAB ensimmäinen fossiilivapaissa teräksissä

SSAB on ottanut johtoaseman matkalla kohti vähähiilistä teräksentuotantoa. SSAB, LKAB ja Vattenfall tekevät mullistavaa yhteistyötä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Kehitämme teräksentuotantoprosessia, jossa päästöinä syntyy hiilidioksidin sijaan vettä.

Webinaarit ja tapahtumat

Let’s meet at Teräspaalupäivä!

Asiakasesimerkkejä ja uutisia

Roll-forming a profile

Trapetsiprofiilit – pitkän jännevälin siltojen kustannustehokas rakenneratkaisu

SSAB on ollut mukana terässiltarakenteiden kehityksessä ja toteutuksessa jo vuosien ajan. Tarjoamme kilpailukykyisimmät ratkaisut terässiltojen kansi- ja tukirakenteisiin. SSAB:n levyt, putket ja profiilit ovat ympäristöystävällisiä, kustannustehokkaita ja matalien elinkaarikustannusten komponentteja terässiltojen rakentamiseen. Unkarissa toteutetut kaksi siltahanketta ovat täydellinen esimerkki trapetsiprofiilien hyödyntämisestä siltarakenteissa.

RD Pile wall drilling in Tallinn Old City Harbour

SSAB:n mittatarkat rakenneputket ja tekninen asiakaspalvelu parantavat asiakkaidemme hitsattujen teräsrakenteiden kilpailukykyä

SSAB toimitti noin 200 tonnia rakenneputkia asiakkaalleen STH Steelille, joka rakensi teräsrungon Snellmanin uuteen varastoon. Uusi varasto on kooltaan 40 x 60 metriä ja varaston laajennusosan ali kuljetaan teurastamoon.

5