5
Uutisarkisto SSAB lanseeraa uuden lujien rakenneterästen tuotebrändin – Strenx
20.4.2015 10:00 CET Strenx

SSAB lanseeraa uuden lujien rakenneterästen tuotebrändin – Strenx

SSAB lanseeraa Strenxin, uuden lujien rakenneterästen tuotebrändin, joka tarjoaa markkinoiden laajimman erikoislujien terästen tuoteportfolion. Se tuo asiakkaille uusia mahdollisuuksia entistä vahvempien, kevyempien ja kestävämpien tuotteiden valmistamiseen.

Strenx on suunniteltu toimialoille, joissa rakenteiden keveys ja painonsäästö ovat keskeisiä kilpailutekijöitä, kuten nosto- ja kuljetusvälineteollisuudessa. Strenx sopii hyvin myös maataloudessa käytettäviin koneisiin, raskaiden ja liikkuvien koneiden runkorakenteisiin, raideliikenteen kalustoon sekä offshore- ja rakentamisen toimialoille. Nyt asiakkaat pystyvät suunnittelemaan kilpailukykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita: nostureita, jotka yltävät pidemmälle, perävaunuja, joiden hyötykuorma on suurempi ja kuorma-autoja, jotka kuluttavat vähemmän polttoainetta.

”Asiakkaille tuote on ainutlaatuinen, sillä Strenx kattaa nyt kolme tuotemerkkiä, Optimin, Weldoxin ja Domexin, jotka ovat SSAB:n ja entisen Ruukin tunnettuja tuotemerkkejä. Strenxiin kiteytyy yli 50 vuoden kokemuksemme erikoislujista teräksistä”, kertoo SSAB:n markkinoiden kehittämisestä vastaava johtaja Gregoire Parenty.

Uudella Strenxillä on maailman laajin lujien rakenneterästen valikoima sekä laatuvalikoiman että mitta-alueen osalta. Sen myötölujuudet ovat 600–1300 Mpa. Strenx 1300 Mpa on markkinoiden lujin teräs. Strenx-teräksiä on saatavana levy-, nauha- ja putkituotteina 0,7–160 mm:n paksuisina.

”Annamme täyden tukemme suunnittelijoille ja asiakkaille. Autamme heitä kehittämään tuotteitaan edelleen Strenxiä käyttäen. Takaamme parhaat tulokset lopputuotteen suorituskyvylle, kun asiakas hyödyntää laaja-alaista ja pitkää kokemustamme teräksistä”, Gregoire Parenty lisää.

Strenx takaa tuotteen tasalaatuisuuden. Lisäksi asiakas saa tukea liiketoimintansa kehittämiseen ja lopputuotteen suorituskyvyn parantamiseen.

www.strenx.com

Lisätietoja:

Kari Väliaho, Myyntijohtaja, +358 40 354 3232

Leena Vanhanen, PR-johtaja, +358 40 549 7842

Kuvateksti 1:

Strenx kattaa kaikki SSAB:n kuumavalssatut levy- ja nauharakenneteräkset, joiden myötölujuus on 600–1300 MPa (myös yli 600 MPa:n putket) sekä tietyt kylmävalssatut tuotteet.

Kuvateksti 2:

Strenx on vahvin teräs, ja sillä on laajin lujuus- ja mittavalikoima.

Liitteet

StrenX photo 2 - Download

Strenx TM Logotype RGB - Download