5
Uutisarkisto Uusi www.ssab.fi-verkkosivusto esittelee laajennetun tuotevalikoiman
24.11.2015 09:30 CET

Uusi www.ssab.fi-verkkosivusto esittelee laajennetun tuotevalikoiman

Uusi www.ssab.com on luotu vastaamaan asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tarpeisiin, ja sivustolla esitellään yrityksen uusi, laajennettu tuotevalikoima. Jotta tuotetiedot olisi helppo löytää, uudella verkkosivustolla on teräsvalitsintyökalu tuotteiden etsimistä ja vertailua varten.

SSAB on nyt lisännyt sivustolleen kattavan, yhtenäistetyn tuotevalikoiman. Sivustolla käydään noin 2,5 miljoonaa kertaa vuodessa, ja 80 prosenttia kävijöistä etsii tuotetietoja. Jotta tuotetiedot olisi helppo löytää, uudella verkkosivustolla on teräsvalitsintyökalu tuotteiden etsimistä ja vertailua varten.

Uusi sivusto on suunniteltu ja optimoitu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, ja sisältö perustuu syvällisiin asiakashaastatteluihin, kyselytutkimusten tuloksiin ja käyttäjätestaukseen. Tärkeitä näkökohtia ovat olleet sivuston käytettävyys ja toiminnallisuus. Koska ihmiset käyttävät verkkosivustojen selailuun yhä useammin mobiililaitteita, uusi sivusto soveltuu myös mobiilikäyttöön.

Tuotetietojen lisäksi sivuston yritysosiot tarjoavat kattavan katsauksen SSAB:hen yrityksenä ja palvelevat näin erilaisia kohderyhmiä,  sijoittajia, työnhakijoita ja tiedotusvälineitä. Sijoittajat-osio sisältää nyt kaikki osakkeisiin liittyvät asiat samassa paikassa, ja siellä käytetään reaaliaikaisia graafisia työkaluja. Uutiset-osioon on koottu kaikki ajankohtainen materiaali eri divisioonista kuvaavien teemojen alle, jotta tiedot löytäisi helpommin. Uudella sivustolla on myös kattava tietopaketti kestävästä kehityksestä, mikä tukee myös SSAB:n visiota vahvemmasta, kevyemmästä ja kestävämmästä maailmasta.

Lisätietoja antaa: Kimmo Kanerva, digitaalisen markkinoinnin johtaja, +358 20 592 8803