5
Uutisarkisto Uusi menetelmä hitsauksen mittaamiseen, entistä kestävämpiä puutarhatyökaluja – lue lisää SSAB Worldistä!
7.6.2016 14:00 CET SSAB World

Uusi menetelmä hitsauksen mittaamiseen, entistä kestävämpiä puutarhatyökaluja – lue lisää SSAB Worldistä!

Miten kiinalainen Changzhou Hongfa Zongheng Advanced Material Technology Co kevensi valmistamiensa bussien painoa? Entä millainen on suomalaisen Ponssen uusi Scorpion-metsäkone tai eteläafrikkalaisen Milotekin Futran System -ratakuljetusjärjestelmä? Vastaukset löytyvät SSAB World -lehden uusimmasta numerosta.

Numerossa 1/2016 kerromme myös, millainen rooli erikoislujilla teräksillä on offshore-teollisuudessa sekä miten brasilialainen Fácil System pidensi sokeriruokosilppurinsa käyttöikää 60-kertaiseksi.

Lue lehden PDF-versio (EN, SV, FI, DE, FR, IT, ES, RU, ZH, TR)

SSAB World on SSAB:n kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä asiakaslehti, joka kokoaa yhteen teräsmaailman ilmiöitä, tuotekehitysonnistumisia sekä käytännönläheistä tietoa teräksestä. Seuraava numero ilmestyy loppuvuodesta 2016. Osoite- ja tilausmuutokset: ssab@tm-gruppen.se.

Liitteet

SSAB World 1-2016 FI - Download