5
Uutisarkisto Viikon kesätyöntekijä: Aino Myyrä, SSAB Hämeenlinnan tehdas
19.7.2016 14:04 CET

Viikon kesätyöntekijä: Aino Myyrä, SSAB Hämeenlinnan tehdas

Aino Myyrä opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta ja työskentelee tänä kesänä SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla vuorotyönjohtajana peittaus-valssaus-hehkutus –alueella. Viime kesän hän työskenteli toisessa yrityksessä varaston esimiehenä. Tänä kesänä Aino halusi saada kokemusta vuorotyöstä ja tuotannosta sekä lisäkokemusta esimiestehtävistä.

”Tiesin, että SSAB on ruotsalainen teräsyhtiö ja Hämeenlinnan tehtaasta tiesin, että se oli ennen osa Rautaruukkia. Muutamia kavereitani oli työskennellyt täällä. He kehuivat tehdasta hyväksi työpaikaksi, jonne kannattaa hakea,” Aino kertoo.

Aino viihtyy työssään SSAB:llä hyvin. ”Tykkään tosi paljon työstäni täällä. Saan olla hyvien tyyppien kanssa tekemisissä ja päivät ovat tosi vaihtelevia ja aika kiireisiä,” hän sanoo.