5
Uutisarkisto Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.9.2016 julkistukseen
14.10.2016 10:00 CET Kolmas neljännes, Sijoittajat

Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.9.2016 julkistukseen

SSAB järjestää analyytikko- ja mediatilaisuuden osavuosikatsauksensa (1.1.-30.9.2016) julkistamispäivänä perjantaina 28. lokakuuta 2016 klo 9.30 CEST (10.30 EEST) Tukholmassa. Osavuosikatsaus julkaistaan samana päivänä klo 7.30 CEST (8.30 EEST). 

Osavuosikatsauksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin. Tiedotustilaisuus pidetään englanniksi ja sitä voi seurata myös webcast-lähetyksenä yhtiön internet-sivuilla www.ssab.com. Tilaisuuteen voi osallistua myös puhelinkonferenssin kautta.

Aika ja paikka: Kello 9.30 CEST, World Trade Center (WTC) Tukholma, Kungsbron 1, konferenssihuone Manhattan.

Puhelin:

+ 46 8 505 564 74 (Ruotsi),
+ 44 203 364 5374 (UK),
+ 1 855 753 2230 (USA).

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen


Lisätietoja:
 

Liisa-Maija Seppänen, Sijoittajasuhdepäällikkö,
liisa-maija.seppanen@ssab.com, puh. 020 593 9232