5
Uutisarkisto Teräs muovaamassa autoteollisuutta, vuosisatoja kestävä teräspaaluseinä – lue lisää uudesta SSAB Worldistä!
9.12.2016 09:09 CET SSAB World

Teräs muovaamassa autoteollisuutta, vuosisatoja kestävä teräspaaluseinä – lue lisää uudesta SSAB Worldistä!

Miten kroatialainen Duro Dakovic onnistui keventämään sementin kuljetukseen tarkoitetun rautatievaununsa painoa? Entä millainen on italialaisen Giorgio Novaran uusi maansiirtokauha tai puolalaisen Ursuksen olkiperävaunu? Vastaukset löytyvät SSAB World -lehden uusimmasta numerosta.

Numerossa 2/2016 kerromme myös, miten Carnegie Wave Energyn aaltoenergiageneraattorit eroavat muista vastaavista sekä miten uusiseelantilainen Real Steel ja Yhdistyneissä arabiemiraateissa toimiva Bion Industrial ovat hyötyneet SSAB:n asiakasohjelmista.

SSAB World digitalisoituu – jätä sähköpostiosoitteesi ja voit voittaa virtuaalilasit

SSAB World on SSAB:n kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä asiakaslehti, ja sen kaksi viimeistä painettua numeroa julkaistaan vuonna 2017. Lehden sisältöä julkaistaan nyt myös sähköisessä muodossa nettisivuillamme, asiakaskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa, jotta voimme tarjota lukijoillemme tuoreempia teräsuutisia ekologisemmin.

Jotta saat jatkossakin käytännönläheistä tietoa teräksestä sekä uutisia teräsmaailman ilmiöistä ja tuotekehitysonnistumisista, jätä sähköpostiosoitteesi alla olevan linkin kautta. Samalla voit halutessasi tilata lehden kaksi viimeistä painettua versiota ja ladata koko lehden PDF-muodossa.

Kun vastaat 31.1.2017 mennessä, olet mukana virtuaalilasien arvonnassa!

Jätä yhtyetietosi SSAB Worldin sivulla olevan lomakkeen kautta

 

SSAB World 2 2016 Cover