5
Uutisarkisto Toimintahäiriö SSAB Special Steelsin Oxelösundin huoltoseisokin yhteydessä
16.12.2016 13:00 CET Oxelösund, Sijoittajat, Tuotanto

Toimintahäiriö SSAB Special Steelsin Oxelösundin huoltoseisokin yhteydessä

SSAB Special Steels -divisioonan Ruotsin Oxelösundin tehtaan huoltoseisokin jälkeisen tuotannon käynnistyksen yhteydessä ilmenneen toimintahäiriön takia tuotannon arvioidaan alkavan uudelleen noin puolitoista viikkoa arvioitua myöhemmin. 

SSAB Special Steelsin Oxelösundin tehtaalla on ollut aiemmin kerrotulla tavalla käynnissä suunniteltu vuosittainen huoltoseisokki neljännellä kvartaalilla. Tuotannon uudelleenkäynnistyksen yhteydessä havaittiin toimintahäiriö valssaamolla.

Pidentynyt seisokki merkitsee SSAB Special Steels -divisioonalle noin 25 000 tonnin tuotanto- ja toimitusmenetyksiä suunnitellun seisokin vaikutusten lisäksi, vaikuttaen vuoden 2016 neljännellä kvartaalilla ja vuoden 2017 ensimmäisellä kvartaalilla.

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, per.hillstrom@ssab.com, puh. + 46 70 295 2912

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainittujen yhteyshenkilöiden toimesta. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainitun yhteyshenkilön toimesta 16.12.2016 kello 13.00 CET.