5
Uutisarkisto Muutoksia SSAB:n raportointikielissä
15.2.2017 07:45 CET raportointi, Käytäntö, Sijoittajat

Muutoksia SSAB:n raportointikielissä

SSAB:n jatkuvan ja säännöllisen tiedonantovelvollisuuden mukaiset viralliset raportointikielet ovat jatkossa ruotsi ja englanti. Kaikki sääntömääräinen sijoittajainformaatio julkaistaan näillä kielillä. Yhtiö julkaisee jatkossakin tietoa sijoittajille myös suomeksi esimerkiksi kotisivuillaan ja lehdistötiedotteina.

SSAB:n kaikki jatkuvan ja säännöllisen tiedonantovelvollisuuden mukaiset pörssitiedotteet, taloudelliset raportit ja vuosikertomus julkaistaan tästä lähtien ruotsiksi ja englanniksi. Tavoitteena on nopeuttaa tietojen julkaisua. Valtaosa sijoittajista seuraa yhtiötä englanniksi tai ruotsiksi, joka on yhtiön pääkonttorin mukainen kotikieli ja samalla myös molemmissa listausmaissa virallinen kieli.

SSAB julkaisee jatkossakin uutisia ja tietoa konsernin liiketoiminnasta suomeksi internet-sivuillaan, erityisesti suomenkielisillä sijoittajasivuilla, ja lehdistötiedotteina.

Sijoittajan on hyvä tilata yhtiön viralliset pörssitiedotteet itselleen joko ruotsiksi tai englanniksi osoitteesta ssab.com > Company > Newsroom > Subscribe and order, ssab.com > SSAB > Nyhetsrum > Prenumerera och beställ  

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, per.hillstrom@ssab.com, puh. + 46 70 295 2912

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainitun yhteyshenkilön toimesta 15.2.2017 klo 7.45 CET.