5
Uutisarkisto Tutustu videoon SSAB:n strategian seuraavasta vaiheesta
15.2.2017 09:00 CET Strategia

Tutustu videoon SSAB:n strategian seuraavasta vaiheesta

Integraatiovaihe SSAB:n ja Rautaruukin välillä on nyt onnistuneesti ohi. Tästä eteenpäin SSAB:n strategiaan kuuluvat työskentely jatkuvien parannusten hyväksi, turvallisuuden asettaminen etusijalle, tuotannon vakaus sekä hyvä toimitustäsmällisyys, kustannustehokas työskentelytapa ja myynnin tehokkuus.

Strategiaan sisältyy myös useita painopistealueita, joilla meidän on voitettava taisteluita markkinoilla; erikoisteräsliiketoiminnan kasvu, autosegmentin myynnin kaksinkertaistaminen, SSAB Services -liiketoiminnan kehittäminen ja premium-mixin parantaminen. Kestävä kehitys on koko ajan mukana liiketoiminnan ajurina sekä tuotteissa että palveluissa. SSAB jatkaa myös digitalisoinnin hyödyntämistä työvälineenä, jotta asiakkaan liiketoiminta olisi aina työmme keskiössä.

Tämä lyhyt animaatiofilmi kertoo SSAB:n strategiasta (englanniksi).
https://www.youtube.com/watch?v=NsZjCJ5dWIg