5
Uutisarkisto Digitaalista terästä, 100 tonnin hiilidioksidisäästöt ja tuotebrändien suojelua – lue lisää uudesta SSAB Worldistä!
26.4.2017 09:47 CET SSAB World

Digitaalista terästä, 100 tonnin hiilidioksidisäästöt ja tuotebrändien suojelua – lue lisää uudesta SSAB Worldistä!

Miten arkkitehti Henning Stummel päätyi käyttämään talossaan SSAB:n GreenCoat-terästä? Entä millainen on brittiläisen Montraconin uusi kippilavamalli tai ruotsalaisen taitolentäjän Daniel Ryfan valmistama lentokone? Vastaukset löytyvät SSAB World -lehden uusimmasta numerosta.

Numerossa 1/2017 kerromme myös, millaisten projektien parissa saksalainen rakennuskonserni SPG Steiner toimii maaöljy- ja petrokemianteollisuudessa, miten SSAB EcoUpgraded -ohjelma toi ruotsalaiselle Ernsts Express -kuljetusyhtiölle 100 tonnin hiilidioksidisäästöt rekkaa kohden sekä miten yhdysvaltalainen Cd’A Metals ja Hongkongissa toimiva BS Crane ovat hyötyneet SSAB:n asiakasohjelmista.

SSAB World digitalisoituu – jätä sähköpostiosoitteesi

SSAB World -asiakaslehden sisältöä julkaistaan nyt myös sähköisessä muodossa nettisivuillamme, asiakaskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa, jotta voimme tarjota lukijoillemme tuoreempia teräsuutisia ekologisemmin. Lehden viimeinen painettu numero julkaistaan tämän vuoden lopulla.

Jotta saat jatkossakin käytännönläheistä tietoa teräksestä sekä uutisia teräsmaailman ilmiöistä ja tuotekehitysonnistumisista, jätä sähköpostiosoitteesi alla olevan linkin kautta. Samalla voit ladata koko lehden PDF-muodossa.

SSAB World

 

 

SSAB World 1-2017 cover