5
Uutisarkisto Materiaalien internet, terästuotteiden esikäsittelypalvelut ja nanoteknologia – lue lisää SSAB Worldin viimeisestä numerosta!
8.12.2017 09:00 CET SSAB World

Materiaalien internet, terästuotteiden esikäsittelypalvelut ja nanoteknologia – lue lisää SSAB Worldin viimeisestä numerosta!

SSAB World Magazine 2/2017 cover

Miten Hardox Wearparts -keskus Coskunlar palvelee Turkin kultakaivoksia tai millaisia puoliperävaunuja puolalainen Bodex toimittaa asiakkailleen? Entä millaisia ovat ruotsalaisen Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet, australialaisen Trufab Globalin viljasäiliöt tai bulgarialaisen KFK:n tiejyrien pohjalevyt? Vastaukset löytyvät SSAB World -lehden viimeisestä numerosta.

Numerossa 2/2017 esittelemme myös tämän vuoden Swedish Steel Prize -voittajan Kiruna Wagonin ja muut finalistit sekä University Steel Prize -voittajan JU Solar Teamin.  Kerromme myös, miten kiinalainen kuorma-autonvalmistaja Sinotruk on hyötynyt SSAB:n Hardox In My Body -asiakasohjelmasta.

Viestintämme digitalisoituu – jätä sähköpostiosoitteesi

SSAB World -asiakaslehden artikkeleita vastaavaa sisältöä julkaistaan jatkossa sähköisessä muodossa nettisivuillamme, asiakaskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa, jotta voimme tarjota lukijoillemme tuoreempia teräsuutisia ekologisemmin.

Jotta saat jatkossakin käytännönläheistä tietoa teräksestä sekä uutisia teräsmaailman ilmiöistä ja tuotekehitysonnistumisista, jätä sähköpostiosoitteesi alla olevan linkin kautta. Samalla voit ladata koko lehden PDF-muodossa.

 

SSAB World

Tutustu myös SSAB:n uutishuoneeseen

Seuraa SSAB:tä sosiaalisessa mediassa