5
Uutisarkisto Maalipinnoitettua GreenCoat Pural -terästä on nyt saatavana ympäristötietoisella BT-pinnoitteella
28.2.2018 11:00 CET Kestävä kehitys, GreenCoat, Maalipinnoitettu teräs

Maalipinnoitettua GreenCoat Pural -terästä on nyt saatavana ympäristötietoisella BT-pinnoitteella

SSAB:n vuosia kestäneen testaus- ja tutkimustyön tuloksena GreenCoat Pural -teräksestä on nyt saatavana uusi versio, jossa on käytetty patentoitua biopohjaista, ruotsalaisesta rypsiöljystä valmistettua pinnoitetta. Uuden tuotteen nimi on GreenCoat Pural BT ja se on osa ensiluokkaista GreenCoat®-terästuotevalikoimaa, joka on markkinoiden ympäristötietoisin rakennusteollisuudelle suunnattu maalipinnoitettujen terästuotteiden valikoima.

GreenCoat Pural on toiminut jo lähes 30 vuoden ajan kattotuotteiden suunnannäyttäjänä. Se on kestävin pinnoitevaihtoehto, joka soveltuu vaikeimpiinkin ilmasto-olosuhteisiin. Tästä tuotteesta valmistetut katot säilyttävät hyvin ulkoasunsa, niitä on helppo ylläpitää ja ne ovat kustannustehokkaita koko elinkaarensa ajan. Tuotteen ylivoimaiset tekniset ominaisuudet, kuten Ruv4-luokan UV-säteilynkestävyys, RC5-luokan korroosionkestävyys ja erinomainen mekaanisen kulumisen kestävyys, pidentävät sen käyttöikää. 

Rakennusalan nykyaikaiset, ympäristötietoiset trendit 

Rakennusalan uusimmista tilastoista käy ilmi, että ympäristötietoisten materiaalien kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Uusi GreenCoat Pural BT vastaa tähän kysyntään ja tarjoaa rakentajille entistä suorituskykyisemmän tuotteen, joka on kestävän kehityksen kannalta aivan uudella tasolla.

”Rakennustuoteteollisuuden käyttöön tarkoitetut GreenCoat maalipinnoitetut teräkset ovat markkinoiden ympäristömyönteisimpiä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan ylivoimaisia. Niiden erinomainen UV-säteilyn- ja korroosionkesto mahdollistavat erittäin pitkän käyttöiän”, toteaa SSAB-konserniin kuuluvan SSAB Europen johtaja Olavi Huhtala.

Laajamittaista tuotekehitystoimintaa kumppaneiden kanssa 

GreenCoat Pural BT on asiantuntevien kumppaneiden kanssa tehtyyn yhteistyöhön, perusteellisiin testeihin ja asiakaspalautteeseen perustuvan laajamittaisen tuotekehityksen tulos. Näin on syntynyt tuote, jossa erinomainen suorituskyky yhdistyy ympäristötietoisuuteen.

”Olemme käyttäneet GreenCoat Pural -terästä menestyksekkäästi jo 20 vuotta. Nyt menemme vielä askeleen pidemmälle ja olemme mukana luomassa kestävämpää asuinympäristöä ympäristötietoisten kattotuotteiden avulla. On ollut erittäin palkitsevaa osallistua näiden ainutlaatuisten, uutta sukupolvea edustavien kattotuotteiden kehittämiseen”, suomalaisen Weckman Steel Oy:n johtaja Juha Weckman kertoo. 

Muita SSAB:n kumppaneita: Ruukki Construction, JanLa Oy, Jaakko-Tuote Oy ja Piristeel Oy, Suomi.

GreenCoat Pural BT -terästä on saatavana kiiltävä- ja mattapintaisena pohjoismaisen luonnon sävyjä heijastelevassa laajassa värivalikoimassa.

Kuvateksti:

-          Olavi Huhtala, johtaja, SSAB Europe -divisioona
-          GreenCoat Pural BT on helppohoitoinen ja kustannustehokas koko elinkaarensa ajan, ja siitä valmistetut katot säilyttävät kauniin ulkoasunsa pitkään. © Weckman Steel Oy/Kotimestarit Oy
-          GreenCoat Pural BT on maalipinnoitettu teräsohutlevy kattotuotteisiin ja se on tarjoaa parhaan mahdollisen kestävyyden ankariin olosuhteisiin. © Ruukki Construction Oy

FLisätietoja:

Lasse Bengtsson, Marketing, SSAB, puhelin: +46 702058793, lasse.bengtsson@ssab.com

 

Liitteet

GreenCoat Pural BT is easy to maintain Weckman photo - Download

GreenCoat Pural BT offers highest level of durability Ruukki Construction photo - Download

Olavi Huhtala SSAB - Download