5
Uutisarkisto Christina Båge-Friborg SSAB:n kestävän kehityksen johtajaksi
6.7.2018 10:00 CET Kestävä kehitys, Hallitus

Christina Båge-Friborg SSAB:n kestävän kehityksen johtajaksi

Christina Båge-Friborg on nimitetty SSAB:n kestävän kehityksen johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Aiemmin hän on toiminut monissa kestävään kehitykseen liittyvissä johtotehtävissä, viimeisimmäksi Sandvik AB:llä vastuualueenaan Sustainable Business.

Christina Båge-Friborgilla on laaja kokemus kestävän kehityksen alalta. Viime vuosina hän on tukenut suuria yrityksiä niiden pyrkimyksissä luoda lyhyen ja pitkän aikavälin kilpailuetuja keskittymällä kestävään kehitykseen. Hän siirtyy SSAB:lle Sandvikilta, jossa hänen vastuualueenaan on ollut Sustainable Business. Christina Båge-Friborg on työskennellyt aiemmin myös SIDA:ssa (Swedish International Development Cooperation Agency) ja YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:ssä, missä hänen työtehtävänsä liittyivät ihmisoikeuksiin.

”Kestävä kehitys on tärkeä osa SSAB:n liiketoimintamallia. Pyrimme parantamaan sekä asiakkaidemme että omaa liiketoimintaamme. Christina Båge-Friborg voi taustansa ansiosta edistää SSAB:n kehitystä edelleen, sanoo SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.

Christina Båge-Friborg on valmistunut Uppsalan yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Hän aloittaa SSAB:n kestävän kehityksen johtajana viimeistään 1. lokakuuta 2018. Maria Långberg, organisaatiosta, kulttuurista ja viestinnästä vastaava johtaja, vastaa kestävään kehitykseen liittyvistä asioista siihen saakka.

Lisätietoja antaa:
Kerstin Danasten, vt. lehdistöpäällikkö SSAB, kerstin.danasten@ssab.com, puh.: +46 72 222 78 29

Tämä tiedote on käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.

Liitteet

ChristinaBageFriborg - Download