5
Uutisarkisto SSAB:n hallitus vetää pois osingonjakoehdotuksensa
29.3.2020 21:00 CET Yhtiökokous, Sijoittajat

SSAB:n hallitus vetää pois osingonjakoehdotuksensa

Covid-19-viruksen aiheuttaman lisääntyneen taloudellisen epävarmuuden takia SSAB:n hallitus ehdottaa 1.4.2020 kokoontuvalle yhtiökokoukselle, ettei vuodelta 2019 makseta lainkaan osinkoa.

Liiketoiminta on kehittynyt vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana suurelta osin odotusten mukaisesti. Näkymät ovat kuitenkin epävarmat Covid-19-viruksen leviämisen takia ja sen vaikuttaessa teollisuustuotantoon ja taloudelliseen kehitykseen.

SSAB:llä on vahva tase ja historiallisesti katsoen alhainen nettovelkaantumisaste, joten yhtiöllä on erittäin hyvä likviditeettivalmius. Nykytilanteen lisääntyneen epävarmuuden takia hallitus näkee kuitenkin varovaisuussyistä aiheelliseksi vetää pois osingonjakoehdotuksensa ja ehdottaa, ettei vuodelta 2019 makseta osinkoa.

Lisätietoja:
Per Hillström, Head of Investor Relations, per.hillstrom@ssab.com, tel. + 46 70 295 2912

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.