5
Uutisarkisto SSAB:n vuosikertomus 2019 on julkaistu
11.3.2020 13:30 CET Sijoittajat

SSAB:n vuosikertomus 2019 on julkaistu

SSAB on tänään julkaissut vuoden 2019 vuosikertomuksensa. Samalla on julkaistu selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2019 (Corporate Governance Report).

Vuosikertomus on julkaistu kokonaisuudessaan englanniksi ja ruotsiksi. Liiketoimintakatsaus, mukaan lukien toimitusjohtajan katsaus, on lisäksi julkaistu suomeksi.

Vuosikertomus koostuu neljästä osasta:
- Liiketoimintakatsaus
- Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä
- Kestävän kehityksen raportti
- Tilinpäätös 2019 (hallituksen hyväksymä)

Vuosikertomus antaa tiedot SSAB:n taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista vuonna 2019. Kestävän kehityksen raportti on laadittu GRI (Global Reporting Initiative) Standards -raportointiohjeiston suppean (Core) -sovellustason mukaisesti.

SSAB:n vuosikertomus 2019 on ladattavissa osoitteessa ssab.com ja ssab.fi. Suomeksi on ladattavissa liiketoimintakatsaus. Vuosikertomus on interaktiivinen pdf-dokumentti, jossa osiosta toiseen siirtyminen on helppoa ylänavigaation avulla.

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2019 (Corporate Governance Report), joka ei kuulu osana hallituksen toimintakertomukseen, ja siihen liittyvä tilintarkastajan lausunto ovat lisäksi erillisinä yhtiön kotisivuilla osoitteessa ssab.com Hallinnointi-osiossa.

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, per.hillstrom@ssab.com, puh. + 46 70 295 2912

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.

Attachments

SSAB AR 2019 kansi BR-FIN - Download