5
Uutisarkisto SSAB Americas priorisoi katastrofiapuun liittyvän tuotannon
15.4.2020 09:30 CET Kestävä kehitys

SSAB Americas priorisoi katastrofiapuun liittyvän tuotannon

Vastatakseen paremmin nykyiseen COVID-19-pandemiakriisiin SSAB Americas alkaa priorisoida teräksen tuotantoa, joka on tarkoitettu käytettäväksi paikallisissa, osavaltion tai liittovaltion tason COVID-19-katastrofiapuohjelmissa tai -hankkeissa.

SSAB Americas toteuttaa uutta tilaustunnusta - Relief Effort Priority (REP) - asiakastilauksiin teräksistä, jotka on tarkoitettu katastrofiapuun. REP-tilaukset asetetaan etusijalle valmistusprosessissa SSAB: n tehtailla (Axis, Alabama ja Montpelier, Iowa). REP-tilaukset lisätään välittömästi tuotantosykliin nopeutetulla viimeistelyllä, kuljetuksella ja logistiikalla nopeimman mahdollisen toimituksen varmistamiseksi.

"SSAB Americas jatkaa COVID-19-pandemian vaikutusten seuraamista yrityksellemme, asiakkaillemme ja tiimiemme jäsenille", kertoo SSAB Americas -divisioonan johtaja Chuck Schmitt. "Vaikka tärkeimmät huolenaiheemme ovat edelleen työntekijöidemme terveys ja turvallisuus, samoin kuin laatu- ja palveluvelvoitteidemme ylläpitäminen, haluamme myös varmistaa, että tuemme pyrkimyksiä torjua tätä pandemiaa yhteisöämme tukien. Kriittisenä tuotantolaitoksena olemme sitoutuneet tekemään oman osuutemme edessä olevien haasteiden voittamiseksi.

Liitteet

Mobile21 CONDENSED2 - Download