5
Uutisarkisto SSAB:n Suomen toimintojen lomautuksia koskevat neuvottelut päättyneet
7.4.2020 09:30 CET Sijoittajat

SSAB:n Suomen toimintojen lomautuksia koskevat neuvottelut päättyneet

SSAB käynnisti viime viikolla Covid-19-pandemian myötä heikentyneestä markkinatilanteesta johtuen määräaikaisia lomautuksia koskevat yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan. Näiden neuvottelujen piirissä oli SSAB-konsernin Suomen henkilöstö, poislukien tytäryhtiöt Ruukki Construction ja Tibnor. Neuvottelut ovat nyt päättyneet ja lomautustarve on huhti-kesäkuun aikana keskimäärin 3 viikkoa.

Lomautukset koskevat koko Suomen toimintoja poislukien edellä mainitut tytäryhtiöt. Lomautusten tarkka kohdentuminen määräytyy eri toimintojen ja tuotantolinjojen kuormitustilanteen mukaisesti. Terästuotannon kapasiteettia leikataan heikentyneen kysynnän mukaisesti, ja Raahen terästehtaan toinen masuuni suljetaan väliaikaisesti huhtikuussa.

Lisätietoja: Olavi Huhtala, SSAB Europe -divisioonan johtaja,
olavi.huhtala @ ssab.com, puh. 
+358 20 592 9157
Atte Kaksonen, mediasuhteet Suomessa, atte.kaksonen @ ssab.com, tel. +358 50 3143 634
Mia Widell, Press Relations Manager, Sweden, mia.widell @ ssab.com, tel +46 76 527 2501

Tämä tiedote on käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.