5
Uutisarkisto Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.6.2020 julkistukseen
7.7.2020 10:02 CET Toinen neljännes, 2020

Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.6.2020 julkistukseen

SSAB julkaisee osavuosikatsauksensa (1.1.-30.6.2020) tiistaina 21.heinäkuuta 2020 klo 7.30 CEST (8.30 EEST). Osavuosikatsaus esitellään audio-webcastin ja puhelinkonferenssin kautta alkaen klo 9.30 CEST (10.30 EEST).

Osavuosikatsauksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin. Esitykset pidetään englanniksi.

Aika: Tiistai, 21.7. klo 9.30 CEST (10.30 EEST)

Puhelin:

Ruotsi:      +46 856 6426 51
UK:          +44 3333 0008 04
USA:          +1 6319 1314 22

Konferenssi-ID: 17664251#

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen

 

Lisätietoja:

Sijoittajasuhteet: Per Hillström, IR-johtaja, per.hillstrom@ssab.com,  puh. +46 70 2952 912
Media Suomessa: Atte Kaksonen,
atte.kaksonen@ssab.com, puh. + 358 50 3143 634

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.