5
Uutisarkisto Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.9.2020 julkistukseen
7.10.2020 10:01 CET Kolmas neljännes, Kutsu, 2020

Kutsu SSAB:n osavuosikatsauksen 1.1.-30.9.2020 julkistukseen

SSAB julkaisee osavuosikatsauksensa (1.1.-30.9.2020) torstaina 22.lokakuuta 2020 klo 7.30 CEST (8.30 EEST). Osavuosikatsaus esitellään audio-webcastin ja puhelinkonferenssin kautta alkaen klo 9.30 CEST (10.30 EEST).

Osavuosikatsauksen esittelevät SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist ja talous- ja rahoitusjohtaja Håkan Folin. Esitykset pidetään englanniksi. 

Aika: Torstai, 22.10 klo 9.30 CEST (10.30 EEST)
Puhelin:
Ruotsi:      +46 856 6426 51
UK:          +44 3333 0008 04
USA:          +1 6319 1314 22

Konferenssi-ID: 29874322#

Webcast-linkki: Webcast-lähetykseen 

Lisätietoja: 
Sijoittajasuhteet: Per Hillström, IR-johtaja, per.hillstrom@ssab.com,  puh. +46 70 2952 912
Media Suomessa: Atte Kaksonen, atte.kaksonen@ssab.com, puh. + 358 50 3143 634

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen käännös ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta.