Muut lehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

tammi 21 2022

SSAB palkkaa yli 800 kesätyöntekijää Suomessa

Sadoille nuorille on tulevanakin kesänä työpaikka SSAB:llä. Eniten paikkoja on tarjolla jälleen Raahen terästehtaalla, jonne palkataan noin 600 kesätyöntekijää. Hämeenlinnaan palkataan lähes 200 nuorta, mutta paikkoja on tarjolla myös Kankaanpäässä ja muilla pienemmillä toimipaikoilla eri puolilla Suomea.

tammi 17 2022

Kutsu SSAB:n vuoden 2021 tulosjulkistukseen

SSAB järjestää analyytikko- ja mediatilaisuuden vuoden 2021 tilinpäätöstiedotteensa julkistamispäivänä perjantaina 28. tammikuuta 2022. Tilinpäätös esitellään audio-webcastin ja puhelinkonferenssin kautta alkaen klo 9.30 CET (10.30 EET). Tilinpäätöstiedote julkaistaan samana päivänä noin klo 7.30 CET (8.30 EET).

tammi 17 2022

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalta terästä maailmalle jo 50 vuotta

Nykyisen SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan käynnistymisestä tulee tänään kuluneeksi tasan 50 vuotta. Vuonna 1960 perustetun Rautaruukki Oy:n hallintoneuvosto oli päättänyt kylmävalssaamon ja kuumasinkittämön rakentamisesta Hämeenlinnaan. Tuotanto tehtaalla käynnistyi 17.1.1972 ensimmäisen kelan valssauksella. Hämeenlinna valittiin tehtaan sijaintipaikaksi, koska silloinen asiakaskunta oli lähellä noin kahden tunnin kuljetusmatkan säteellä tehtaasta. Raaka-aineena käytettävät kuumavalssatut kelat voitiin myös kuljettaa joustavasti junalla Raahen terästehtaalta Hämeenlinnaan.

5